Kolmården dag 1

Nu är vi hemma igen! Vi kom igår efter några intensiva dagar. Har varit hos mina föräldrar och två dagar på Kolmården. De bor knappt en timma från Kolmården, så det blev ingen lång resa dit. Vi kom dit strax innan 9, för att hinna med mellis och incheckning.

Det var perfekt väder. Sådär 14 grader lite molnigt, men inte så kallt. Vi åkte linbanan direkt (ingen kö) och alla djuren var framme. Minns tidigare år när det var supervarmt och soligt, då gömde sig alla djuren. Sedan tittade vi på fler djur, när vi gick mot Bamses värld. 

Vi har klättrat, lekt, fikat, tittat på djur, tittat på teater med Bamse och hans vänner och kramat dem flera gånger. Vi hade bokat bord på Restaurang Safari, Skalmans grillkväll och då kom Bamse och Lilleskutt och hälsade på! Barnen blev så glada! 

Det var mycket roligare i år än förra året. Just att barnen förstod så mycket mera  i år. Dessutom var det så skönt att William inte var lika "bebis" längre. Då behövde han hjälp med allt. Han skulle envisas att klättra i klätterställningar och åka stora ruschkanor, men han var alldeles för liten och man var tvungen att hela tiden vara precis där han är. I år kunde han göra det mesta själv och vi behövde inte hela tiden stå med händerna och armarna redo för att han typ ska ramla ska ramla och slå sig. Dessutom är det så otroligt skönt nu när han är blöjfri också =) Sedan har han sen ett år sedan slutat sova på dagtid, var det skönt att inte behöva anpassa oss för sovtider. Därmot däckade han ändå, på eftermiddagen. Första gången på något år som han sov i sin vagn. Nu kunde vi alla fyra uppleva saker tillsammans, i barnens takt självklart. De följer varandra rätt så bra.
 
 
 
Åker linbana!

Det var roligt när det snurrade.
 
Elion har kommit ur sin comfort zone och gillar att klättra numera
 
Glädjen är stor
 Världens bästa Bamse
 
Så himla söta
 
Elion vågade krama Vargen i år
 
Vilka färger =)
 
Mycket trött kille
 
Vår fantastiska utsikt från vårt hotellrum
 
Kommentera inlägget här: