10 månader =)

Sötnosen William har fyllt 10 månader! Igår tänkte jag tillbaka till tiden när han var en liten spädis. Första leendet var så himla stort och när han tog tag i en leksak allra första gången var ju wow. Nu kan han massor med saker! Hittills har han varit väldigt tidig i utvecklingen. Han kunde sitta och krypa väldigt tidigt. Redan när han var 8 månader kunde han sätta sig ner (från stående) med ett föremål i handen. Att stapla ringar är bland det bästa han vet (förutom att häva ner allt på golvet och rensa lådor, det är också roligt). Någon gång mellan 7-8 månader sa han sitt första ord. Nu kan han flera ord och han är jättebra på att härmas. 
 
William är mycket mer orädd än Elion. Elion var alltid superförsiktig och var så rädd att ramla. En dag greppade William tag i gåvagnen och började gå, medan vi fick hålla i Elion i den och då var han närmare året. Tänk så olika barn kan vara =) Elion var mer fokuserad på finmotoriken. Så att lägga 25-bitars pussel när han var 1,5 år var roligare än att klättra över en tröskel på 8 cm. 
 
Vi får se när William börjar gå. Ingen brådska från vår sida. Han tar sig fram ändå och det är helt knäppt hur snabb han kan vara. Får ju ha koll hela tiden =) 

Det märks att han lär sig allting från sin storebror och han är så himla duktig på att härmas. Pincettgreppen och allt sånt har han kunnat sen lääänge tillbaka. Självklart är jag väldigt stolt, men känner att det går för fort ibland. Vill så gärna att han ska vara bebis ett litet tag till <3
 
Foto: FotograFia
 

Soliga dagar

Soliga dagar på våren innebär pollen, vilket gör att jag inte alltid kan uppskatta vädret lika mycket som jag skulle vilja. I år har jag faktiskt inte mått lika dåligt som föregående tre år. Värst var när jag var gravid. Inte fick jag ta vilka mediciner jag ville. Jobbigast var nog hostan och astman. Jag trodde bokstavligt att jag hade hostat sönder ett revben, men det var "bara" en inflammerad muskel kring ett revben precis vid bröstkorgen. Nu hoppas jag att på att slippa att må så extremt dålig. Som sagt, hittills har det känts ok. 
 
Det är så himla nice väder nu. Har handlat lite vårnytt och sommarnytt till barnen. Nu är det bara sandaler som saknas. Hittade några rätt så snygga på H&M, till William. Idag tänkte jag om jag skulle ta ut Williams åkpåse. Måste bara på komma på ett sätt att göra det lite bonat. Får plocka fram filtarna =) Det är fortfarande lite kyligt på morgonen och på kvällarna. Vill ju inte att lillPrinsen ska frysa. 
 
Ska passa på att städa lite nu. Vi har ingen städerska längre. Har avslutat vårt abonnemang. Prinsen är ju hemma, så vi har faktiskt tid att städa och ta hand om barnen samtidigt =) Dessutom saknar vi vår Anna, som har slutat. De andra två som kom var inte ens i närheten så bra som Anna. Nåväl, nu får vi hjälpas åt här hemma istället =) 
 
Jag och Elion provar nya solisar. Detta är ett par Raybans för kids =)