Planerar Elions födelsedag

Tänka sig att vår lilla bebis, inte är så liten och snart ingen bebis längre! Tiden går så himla fort! Det har snart gått ett år! Vilket underbart år det har varit. Det har hänt så himla mycket och det har varit så fantastiskt roligt att se hur han utvecklas hela tiden. Jag minns första gången han slog till sin uggla i sitt babygym och jag blev överlycklig och tänkte wow, va han kan. Nu går han helt själv med sin lära-gå-vagn! =)=)
 
Snart fyller vår Sötnos 1 år! Det ska självklart firas med tårta och fina presenter =)=) Har så många bra idéer. Ska bara bestämma oss om hur vi ska göra med allt. Det är ju hans första födelsedag och det ska bli extra speciellt =)
 
Svårt att få till riktigt bra bilder, nu när han kryper fram och vill sno kameran eller mobilen ifrån mig. Bjuder på en lite äldre bild, tror att den är tagen för nåon månad sen =)
 
Kategori: Elion Taggar: födelsedag, barn, bebis, söt,

Sovmorgon

Yay! Idag sov jag och Elion till nästan 9 på morgonen! Det var inte igår. Ofast går vi upp runt halv åtta. Senaste veckan har han gått upp runt 6-tiden och det är took för tidigt för mig. Så idag kompenserade vi alla dessa tidigare morgonar och gick upp strax innan 9. 
 
Det blev ingen förmiddagssömn idag. Bäddade ner honom någon timme efter lunch och han sover än. Tänk om det kunde vara såhär varje dag!!! =)=) Det är visserligen skönt att han sover två pass om dagen, för då har jag tid att göra saker från min to-do-lista =)=)
 

På Önskelistan nr 2

Så söt! Vågar man ha den i fönstret? Det är en lampa... i glas! Tänk om Elion råkar dra i sladden och wooops, crash! Men den är ju såå söt.. 
 
 
l.