Gott Nytt År

 
 
Såhär såg ut förra året vid typ samma tid. Just nu får jag inte på mig min kappa trots att jag har gått ner snart 11 kilon sen förlossningen. Tittar på gamla bilder och jag har nästan glömt bort att jag har varit vältränad och smal. Har nästan glömt bort att jag har haft en sån smal midja som på bilden nedan =)
 
Jag känner dock ingen stress att gå ner i vikt eller komma i träningsform, men jag längtar efter att kunna träna och röra på mig igen. Ett av mina mål för 2013 är att komma i träningsglädje igen! Förhoppningsvis får jag tillbaka min kropp eller ännu bättre kropp! 
 
Jag ser verkligen fram emot 2013. Ser fram emot att se Elion växa upp, får sina första tänder, börja krypa, börja gå, börja prata osv... Förutom det så ska jag försöka klura ut vad jag vill jobba med efter min mammaledighet. Känner på mig att 2013 kommer att bli ett fantastiskt år, helt enkelt!
 
Önsker er ALLA ett riktigt Gott Nytt År! =)
 

Den eviga längtan

Skulle verkligen behöva den där babysittern nu. Hade det inte varit helg följt av massa helgdagar så hade vi redan fått den igår. Tråkigt att jag inte tänkte på att beställa den samtidigt som skötväskan och babygymmet.
 
Annars är jag verkligen supernöjd med babyshop.se:s leveranstider. Skulle vilja göra rensa lite i min klädkammare och ha honom nära. Bara att kunna ta en dusch vore nice. Vill inte lämna honom i sin babynest alltför länge. Visserligen kan han ligga i sin (fortfarande oanvända) spjälsäng, men det känns mest tryggt att ha honom nära. 
 
Tänkte att vi skulle köpa till detta tygklädsel till babysittern. Utifall den ena behöver tvättas så har vi ett annat. Den här skulle tydligen passa den nya modellen Balance soft, som vi har beställt. 
 

Sköväska - Skip Hop Dash Deluxe

Är helt såld på vår skötväska! Helt underbar är den! Äntligen har vi en skötväska. Hittills har vi använt plastväskan från Libero (startpaket) som vi fick från BB. Har tittat i butiker och var på väg och köpa från BRIO, trots att jag tyckte att de var ganska fula. Nu chansade jag och beställde en från Skip Hop. Har läst många bra recensioner. 
 
Oj, så bra den är! Massa fack och magnetlåset är helt underbart! Finns mycket bra med den, särskilt de unika fästremmarna =)
 
Nu ska vi utforska babygymmet =) Får se om jag orkar ta några bilder imorgon. Nu är det alldeles för mörkt...