Cravings

Jag har sån ha-begär just nu! Finns tre saker som står väldigt högt upp på min lista. En av dessa är denna underbara klocka. Vet inte vad det är med mig, men börjar smått gilla gulddetaljer. Har upptäckt att det är snyggt och inser att det kommer bli jättefint när man är lite solbränd till sommaren. Cravings, helt enkelt!

Någon annan som oxå har ha-begär just nu?

Kategori:

Härlig helg

Var på AW med kollegorna i fredags och kvällen slutade tidigt för en gångs skull. Skulle ju upp på en shoppingrunda med Prinsen på lördagen. Hade en lång lista på vad jag behövde och ville ha, men hittade knappt nåt. Blev en aning besviken + att NK fortfarande inte fått in armbandet jag vill ha... Fick andra cravings istället och kunde inte bestämma mig. Prinsen var dock mycket gladare än mig och fick hem en del fint =) För min del blev det bara ett köp! Plus att vi inte hann med alla ställena vi skulle till. Ja, vi fastnade mest inne på Åhléns och NK! Som vanligt, men det är ju så praktiskt! Imorgon får det bli en minirunda efter jobbet.

Nu är det söndag och det står mycket praktiskt på schemat. Vi ska tvätta, storhandla och göra sånt som vi inte har hunnit med i veckan helt enkelt. Ska även hinna med att träna =)

Hoppas ni har haft en bra helg?


Den jobbigaste delen i tvättningen är att hänga upp undies, men det blir ju så himla fint =)


Aldrig mer dålig kvalitet

Tänkte att jag skulle visa er den ena klänningen jag fick hem igår. Det kommer bli fint med korallfärg till våren och sommaren. Funkar till och med bra till jobbet om jag har en kavaj över. Den andra klänningen har lämnats in till sömerskan. Hade otroligt kass kvalitet. Ja, den var superbillig, men jag hade inte förväntat mig så dålig kvalitet. Hittade massa felsydda sömmar. Nåja, om det inte blir bra så får jag hålla tummarna att jag hinner använda klänningen minst en gång innan den faller sönder helt. Den var ju faktiskt väldigt snygg... så jag valde att inte skicka tillbaka den, men jag får tänka över en extra gång nästa gång jag köper nåt superbilligt...