Zara Home Kids

Idag var jag äntligen på ZARA Home. Butiken har funnits ett tag, men jag har aldrig varit därinne. Jag var i himlen! Så himla mycket fint och det bästa var, barninredningen! Ville köpa hem hela butiken... Tittade på alla babysaker och blev helt kär. Synd att jag inte hade mer tid idag. Måste tillbaka dit snart!
 
 
 
 

Ultraljud

I onsdags förra veckan var jag och min Prins på rutinultraljudet. Det är första gången vi fick se vår Mini. Det är en fantastiskt känsla att få se sitt lilla mirakel sprattla inne i magen. Vi var på två ultraljud när jag var gravid med Elion, just för att jag var så himla orolig i början. Den här gången har jag varit betydligt mycket lugnare och tiden har gått väldigt fort, så det var inte lika outhärdligt att vänta till vecka 18.  
 
Vi såg att Mini sög på tummen! Hur gulligt är inte det!!! =)=) Åh va vi längtar!!! Undrar vad det blir? En flicka? En pojke? Första gången jag var gravid ville jag ha en tjej, om jag hade fått välja. Just att jag mest kunde relatera till en tjej, men självklart spelade det ingen roll i slutändan vad det blev, bara vi fick ett friskt barn. Vi valde att inte ta reda på könet, men jag kände verkligen att det var en kille. Vår Knodd, som vi kallade Elion då. Ja, ut kom världens finaste kille! 
 
Vi tog inte reda på könet den här gången heller. Självklart är vi nyfikna och det skulle även vara rätt praktiskt att få veta vad det blir. MEN, det pirrar extra mycket i magen när vi inte vet och det är ju roligt med en överraskning! =) 
 
Det kommer bli 1 år och 8 månader mellan syskonen!!! =)=)
 

En bulle i ugnen ♥

Välkommen vecka 19 ♥ Det har verkligen kliat i fingrarna varje gång jag ska blogga. Vill ju så gärna skriva om vår Mini i magen, men även den här gången tog det ett tag tills vi hade berättat för våra nära och kära. Ja, bakningsnamnet är alltså Mini. 
 
Tänka sig att halva tiden snart har passerat! Det har verkligen gått superfort. Minns när jag var gravid med Elion. Att bara vänta till vecka 12 var ju en evighet. Sedan skulle man vänta flera veckor till innan vi skulle på rutinultraljudet. Den här gången så var det bara "oj, är det redan dags för ultraljud"... Inte för att den här gången är mindre speciellt eller att vi inte längtar, men att ha en annan liten krabat att ta hand om på dagarna, så går tiden faktiskt väldans fort. 
 
Oja, Mini är verkligen efterlängtat! =) När vi väl bestämde oss för att det skulle bli ett syskon till Elion, så trodde jag att bakningstiden även den här gången skulle ta några månader. Men icke! Det gick på en gång så att säga. Så jag kommer inte att gå tillbaka till jobbet, utan jag kommer vara mammaledig fram till sommaren 2015. 
 
Den här gången har jag verkligen mått skit! Jag som tyckte att jag mådde dåligt förra graviditeten, men det var ingenting jämfört med den här gången. Jag mådde konstant illa, dygnet runt! Kunde gå upp mitt i natten för att spy! Elion tyckte dock att det var superskoj att se mig hänga över toaletten! "Mamma, igen! Igen!!". Jag började må bättre efter vecka 16-17 någon gång. Då kunde jag i alla fall behålla maten och var inte lika trött. Den där graviditetströttheten alltså! Gosh! Inte lätt att ha en ettåring som vill ha uppmärksamhet, när jag helst av allt ville vara att soooova. Nu hoppas att jag kommer må bra resten av veckorna. Just nu mår jag faktiskt helt ok =)
 
Den här gången har jag inte märkt av några superspeciella cravings, som förra gången. Nyponsoppa, mjölk och flingor gillar jag extra mycket. Förra gången hade jag verkligen dille för massor med saker, under olika perioder. Likt förra gången så gillar jag inte lax. Det är verkligen blää just nu. 
 
Nu har jag äntligen fått dokumentera denna underbara händelse! =) Kommer fortsättningsvis dela med mig mer av Mini i magen ♥
 
 
Kategori: Gravid med Wiliam Taggar: gravid, knodd, mini, bebis, mage, mamma, mammaledig, barn,