Stockholm


 
I helgen var jag i Stockholm. Utbildningshelg! Det var jätteroligt och superhärligt att få sova på hotell. Frukostbuffén var himmelskt.

Förutom utbildning var vi på trevliga kvällsaktiviteter. Vi var bland annat på Boulebar och spelade boule. Mitt lag vann två matcher av tre. Jag är helt förundrad att jag var så träffsäker flera gånger. Jag har lärt mig dansa salsa... jag som verkligen är jättedålig på pardans! Otroligt nog gick det jättebra i lördags, när vi var på La Isla och blev instruerad. God mat och helt underbara människor. Jätteroligt att träffa alla igen. Fick dela rum med Emma igen! Haha, det var kul... Vivienne ska snart gifta sig OMG. Roya och jag körde vår bootydance och var allmänt galna i lördags... 

Har jobbat sen jag kom hem från Stockholm och gått i skolan. Har inte haft så mycket, som vanligt... Sanna har flyttat, blääääääää... saknar redan! Vi hann iallafall ses i torsdags. Mela var oxå med! Blev ledsen i ögat... blir så bölig när sånt händer! Men snart, snart ses vi igen. 9 mars here we come!!!

Ikväll ska jag äntligen få träffa Soppi. Alltför längesen vi träffades senast. Har inte hunnit bara sitta hemma och prata som vi gjorde massor förrut.

I helgen, på lördag ska vi till Suze... 25års kalas! Ska bli glammigt och roligt! Weee!!!

Nej, nu ska jag läsa lite bok innan Soppi dyker upp....

Ikväll kommer de!!!

Åh så glad Sessan blir idag. Ikväll kommer Mela och Sanna hit. Vi ska äta god middag, dricka lite och bara superroligt. Lite tråkigt att jag inte kan följa med de ut senare ikväll. Jag har seminarium imorgon klockan 10, sedan ska jag åka till stockholm klockan två. Ska på utbildning igen, får träffa Olga =) Sova på hotell och äta god mat... och lyssna på lååånga roliga föresläsningar... weeee!

Nu ska jag titta till Prinsen som lagar mat... Puss Puss

Tröttnos

Nu har skolan kommit igång igen! Wee! Kommer att läsa 30p den här terminen. Kommer bli tugnt, men det kommer samtidigt bli jätteroligt. Det här är ju vad jag vill. Funderar om jag ska ta ett litet break från mina jobb. Jag älskar jobbet på banken, men det är den jag har svårt att hinna med. Vi får se hur det går helt enkelt! Hinner jag inte med skolan, får jag sluta tillfälligt på banken och jobba där i sommar igen.

Idag är jag jättetrött. Har gått varje dag till skolan, tar ju nästan 40 minuter i det här vädret. Det är jättehalt ute, man får spänna på varenda muskel för att parera sig och inte halka och ramla. Haha!! Men det ger träning i alla fall! Ååh, träning.... äntligen har det gett resultat och det känns bättre och bättre för varje vecka!

Imorgon ska jag träffa Sanna och Mela. Läängtar!!! Skulle egentligen ha träffat Sophia idag, men hon blev sjukling i magen. Vi får planera om... igen! Saknar ju!!! =( Krya på dig Gums!

Nu ska jag och Prinsen laga mat, mumma!