Glamour Stilettorun 2009

Igår var det ju Stilettorun här i Linköping. Jag och Merpo har pratat om detta i tre år ocn nu när kvaltävlingen äntligen kom till Linköping, så blev det ändå inte av. Tänk om vi snubblar och slår oss? Jag kommer inte bli en vacker brud då! Alla som känner mig vet att blåmärken har en tendens att sitta kvar läääääääänge på mig...  Det var i alla fall underbart roligt att se och det var ju perfekt väder =) Eller hur Merpo?!


Morsdag idag =)


Ger en stor kram till världens bästa mamma som alltid finns där för mig och älskar mig över allt i den här världen =)

Pokerkväll hos oss

Vilken underbar dag! Det är äntligen sommar! Har varit ute hela dagen... Det var bland annat Stilettorun här i Linköping Det var roligt att se. Ska visa lite bilder på det senare... 

Ikväll ska vi ha pokerkväll! Det kommer bli jätteroligt. Vi ska spela varsin rollkaraktär och det ska bli spännande vem alla ska vara ikväll =) Nu ska vi äta lite och sedan göra oss i ordning för kvällen. Längtar massor! Det är så roligt, det är så mycket roligt som händer nu, vi är bokade varje helg i sommar! Det kommer bli den bästa sommaren ever!!! Visar en sommarbild på mig och Prinsen som vi tog i dag =)

 
P U S S P U S S