Mysig helg & bebisgos

I lördags har vi varit på kalas. Martins kollega (de började på Centigo samtidigt) fyllde år. Förra året i november, strax innan Elion kom till världen var vi hemma hos henne på inflyttningsfest. Då var det en liten bebis där på tre månader. Nu ett år efter, så har hon själv fått barn och det var säkert tio andra barn där. Tänk så annorlunda det blir på bara ett år! 
 
Elion hade jätteroligt med sina nya kompisar! Roligast var vår present till lilla Hedda (Martins kollegas dotter). Så söt och go hon är! =) 
 
Fick inte nog med bebisgos, så i söndags åkte vi till våra andra vänner som nyligen har fått en bebis. Så himla söt! Bara fem veckor gammal. Tänka sig att Elion har varit så liten en gång i tiden. Tiden har gått alldeles för fort! Elion var dock inte lika intresserad av bebisen som vi var. Han visade heller inga tecken på att han skulle vara svartsjuk eller något. Kanske för att han var upptagen med att det var en liten hund där. Elion älskar djur!
 
Nej, vi har inte fått nog av bebisgos. Har en vän till som nyligen har fått barn. Så i helgen ska vi få gosa med en annan bebis =) Yay!!!
 
Det här är i alla fall min bebis, mycket större än de andra som vi har träffat, men ååååh så mysig han är! 
 
 
 

Förskola

Ja, jag säger dagis fortfarande! =) Idag har vi varit på informationskväll på ett dagis som vi står i kö till. Det vore verkligen super om vi fick plats där. Det är internationell skola, med förskola och grundskola. Många av pedagogerna är engelsktalanade och skolan är en av Sveriges bästa. Fick verkligen bra intryck av stället. 
 
Än så länge är det inte akutellt att Elion ska börja på dagis. Vi tänkte till augusti som tidigast. Egentligen vill vi inte ha honom på dagis förrän han är minst 2 år, men det känns som augusti är en bra inskolningsmånad. Annars måste han börja senare än alla andra och dessutom kan vi gå miste om platsen. 
 
Min Plutt, börjar bli så stor nu. Han kan så himla så mycket redan. Något som jag är lite överraskad över, är att han är väldigt ordningsam. Så tidigt alltså! Han städar nästan alltid efter sig. Lägger exempelvis tillbaka sina Duplo i sin låda och stänger igen den, efter att han har lekt med dem =)
 
Ser fram emot dagis! Lite grann i alla fall... men är väldigt glad att jag fortfarande har massa tid med min Älskling innan det börjar bli dags! 

Äntligen kom mitt paket

Åh vad glad jag blev när jag fick hem avin från ShopUSA. Har nu hämtat ut paketet som jag har beställt från Ralphlauren.com. Beställde en ljusblå skjorta och en pikétröja. Såå nöjd! De låg i sina jättefina boxar och var så fint inslagna att jag inte ens ville öppna dem. 
 
Beställde i en större storlek, så till våren ska Elion nog kunna ha dem. Lite tråkigt att behöva vänta, men tidigare när vi har köpt kläder från RL så har storlekarna varit väldigt små. Verkar som om de bara var små när det gäller storlekar under 12 månader. Dessa var helt ok faktiskt. Vågade inte beställa så många plagg, utifall det skulle bli fel med storlekarna. 
 
Nu vet jag lite bättre, så snart ska jag göra en ny beställning. Beställde dessa plagg strax innan jul och på grund av de röda dagarna så blev leveranstiden något längre än vanligt.