Underbar dag idag =)


Jag hittar inga ord! Har haft en underbar dag med underbara människor! Å så har jag fått två underbara shoppingkassor =)

Pimpa dina schampoflaskor

Kolla vilken söt grej! Om du har tröttnat på dina shampooflaskor eller deodorantflaskor. Ge de en ordentlig Makeover! På signerat.se kan du köpa klistermärken och fästa på dina flaskor! =) Istället för att slänga tomma flaskor så kan du ge de ett helt nytt liv =) Kika in HÄR för att läsa mera!


Visst är de grymt söta =)

Äntligen!

Webhallen är annars känd för bra service och kort leveranstid, men just den här gången har jag fått vänta i över två veckor på min leverans. Det var slut på lagret och de väntade på leverantören, men nu äntligen har jag mitt lilla paket hos mig! =)

Jag har köpt en Canon Fjärrutlösare (IR RC-1), förstår ni hur glad jag är! För nu kan jag ta egobilder på mig själv, haha!!! =) Självutlösaren i kameran fungerar helt ok, men ibland är det svårt att fokusera och man vill ju kunna bestämma helt själv när bilden ska tas och hur många. Slipper alla inställningar hit och dit! Sedan är det ju underbart att den är trådlös, för jag är absolut ingen sladd-människa! =) Me like =)

Det bästa är att man kan trycka en gång, så att den fokuserar och sen tas bilden. Strax innan bilden knäpps hinner man på ett diskret sätt gömma den lilla manicken.