Klick klick...

... ja, det är ju sånt roligt man gör när Prinsen inte har varit hemma på ett par dagar! Spännande med paket =) Men idag kommer Prinsen hem och jag är såå glad! Det är verkligen supertråkigt att vara hemma själv + att det riktigt kliar i mina fingrar nu... har ju så mycket att planera och se fram emot! Bara nu på fredag ska vi åka till Mio och hämta en del av våra nya möbler och allting kommer bli så spännande! =) Yay!!!!

Tänk att jag missade...

Jag är ju totalt förälskad i Burberry! Klassiskt och stilrent! Nova-mönstret är ju bara för läckert. Tydligen så har Burberry i juli lanserat deras beauty-sortiment oxå. Jag som är på gång att testa nya märken skulle verkligen vilja testa Burberrys oxå. Jag som var just i London nu i juli och tydligen släppte de deras kollektion i just julimånad. Inne på Harrod's skulle man hitta kollektionen. 

Det var ju gigantiskt där inne och jag var tyvärr inte lika observant på sminkavdelningen i och med det mesta fanns i Sverige som jag ville ha och det var ungefär samma pris. Åh, nu ångrar jag mig, att jag inte tittade tillräckligt noga! 

Kollektionen kommer i hela 96 delar, med bland annat foundation, rouge, ögonskugga och läppglans. Hela kollektionen är inspirerad av deras signum (Nova och trenchcoaten)! Vill ha! =)
Bilderna är lånade från burberry.com

Första dagen på jobbet

Har haft en bra start på jobbet, förutom att jag var väldigt trött och det var svårt att ta mig upp ur sängen. Dagen gick relativt fort och det var inte såå mycket att göra.

Är supertrött fortfarande. Slocknade någon gång vid sex-tiden och precis nu vaknade jag. Hoppas jag kommer att kunna somna snart igen. Vill inte gärna vara vaken hela natten. Längtar tills jag kommer in i rutinerna igen, alla tider, träning, mat och allt. Är helt ur obalans just nu... =(

Nu ska jag fixa mig ett varmt och mysigt bad! Sen blir det nog sängen!


P U S S & K R A M