Äntligen

Då var det äntligen dags för förskola! Elion har längtat. Började verkligen bli riktigt rastlös att vara hemma. Hoppas han blir riktigt frisk snart också. Han är ju fortfarande lite snuvig och hostar lite, men han skuttar runt och mår bra för övrigt! 

Får nu istället kurera lille William som har fått feber. Inte nog med det, framtänderna håller på att komma fram. Det har varit några jobbiga nätter då han bara vill sova i famnen. Så vi har turats om att ha honom i famnen under nätterna <3
 
Nu ska jag städa lite smått här hemma. Har inte hunnit med så mycket sånt när vi har varit sjuka. Hoppas ni har det bra och har klarat er från dessa dumma baskilusker. 
 
 

Sjukstuga

I tisdags förra veckan och en vecka framåt skulle Prinsen min vara ledig och vi skulle ta sportlov tillsamamns. Han kunde inte veckan innan för att han skulle på jobbresa. Oturligt nog så blev han sjuk redan på onsdagen. På fredagen började jag bli småkrasslig och på lördagen började Elion må sämre. 

Jag hade feber på 40,6 grader när det var som värst. Alvedon hjälpte inte och fick i mig en Ipren istället. Jag som hatar att svälja tabletter!!! Jag var rätt borta den kvällen när jag mådde som sämst. Var helt borta. Prinsen fick lägga blöta omslag på mig hela kvällen och natten. Jag minns att jag mest frös och frossade och att jag gick upp och ammade William två gånger. 

Elion har mått helt ok fram till i morse. Han har varit väldigt mammig och klängig hela dagen. Däremot har han ändå varit sugen på att äta lite och varit "sig själv" stundvis. Han tycker att det är lite jobbigt att jag måste ta hand om William också. Tyvärr är William också väldigt mammakär nu när han är lite snuvig. Prinsen mår lite upp och ner och idag var han helt utslagen, så han kunde inte ta barnen. 

Jag har inte haft feber på hela dagen och har inte heller tagit någon värktablett. Däremot har jag fortfarande ingen röst. Tappade rösten för två dagar sedan och har inte kunnat prata. Försöker anstränga mig när jag är med barnen, men ibland kommer det verkligen inget ljud. Elion undrar säkert vartför jag viskar hela tiden =)

Hoppas det här går över snart. Det här är absolut no fun!!! Jag har inte tyckt att livet med två barn har varit särskilt jobbigt, men när hela familjen mår dåligt så har det varit en utmaning! Som tur är, så mår William faktiskt helt ok. Han äter faktiskt lite bättre den här veckan och sover helt ok, så det var väl tur det! Hade han varit som förra veckan, ja du... då hade jag verkligen behövt klona mig själv =)