Great great helg

Nu är vi hemma efter en great great helg i Linköping! Vi har varit på Examensfest gånger tre =) Åkte i lördags och kom hem ikväll! Det blev en väldigt kort visit, men på den lillla korta tiden hade vi faktiskt så himla roligt. Glömde mina party feet till min skor, så jag fick rätt så ont i fossingarna efter ett tag, men det var ändå så värt att ha dem på sig! Me love those shoes... Härligt å träffa på flera personer som man inte har träffat på ett tag! Hamande i helg galna och roliga diskussioner =)

Amanda! Såg dig aldrig sen, så vi drog hem! Härligt och se dig igen och jag ser fram emot en Malmöresa när våren börjar titta fram =)

Berättar mer med lite bilder imorgon. Nu ska jag fortsätta packa upp. Hann med en sväng till Mio och Ikea i lördags och speedshoppade lite, haha =)

P U S S P U S SOrrefors VIP-kväll

Det var jättetrevligt på Orreforsbutikens VIP-Kvälll. Vi kom tyvärr lite sena, men smög in och fick två glas vittvin. De hade bjudit in Intermezzos-designern Erika Lagerbierke till kvällen och hon pratade om sina glas och lite glaskonst. Mycket intressant =)

Vi minglade runt lite och det kom fram en man och hälsade på Prins. Ingen aning vem han var, ingen som Prins kände, men de stod och pratade och jag minglade vidare. Sedan var det dags för lottdragning och min Prins fick äran att dra den första lotten. Han drog vinst till den där mannens fru och frun fick dra en lott och hon drog vinst till sin man! Helt knäppt!! De hade lottnummer 46 och  47! Vad är oddsen liksom! Jag och Prins hade 48 och 49! Sen drogs det en till lott och vad händer??!!! Min Prins vann! Hahaha... helt knäppt med vinstnumrerna 46,. 47 och 48!!! =) Vore helt knäppt om jag oxå vann! Hade jag oxå vunnit om jag oxå hade stod bredvid dem??!!! De tre stod ju alldeles bredvid varandra ju...

Är superlycklig för vinsten och den pryder så fint i vårt kök just nu. Vi shoppade självklart på VIP-kvällen! Vad vi har köpt och vad min Prins vann får ni snart se bilder på =) P U S S P U S SSorry!

Jag är ledsen för dålig uppdatering, men jag har knappt varit hemma och är hemma sent på kvällarna. Idag var vi till exempel på Orreforsbutikens VIP-Kväll! Det hände nåt riktigt spännande där ikväll. Mer om detta berättar jag för er imorgon! =) N A T T I N A T T