My Make Up

Blev inspirerad av en väns blogginlägg, tänkte jag nu visa upp vad jag använder för smink dagligen. Jag testar gärna nya produkter. Har använt Make Up Store väldigt länge, men börjar tröttna lite. Dels för att deras förpackningar har blivit så himla tråkiga. Chanel, Smashbox och Mac är nya favoriter.

Här är mina favoriter just nu. Min Primer och min "soft light" från Smashbox är produkter jag inte kan leva utan =) Nedan ser ni vad alla produkter heter och vad de kostar. Bra att veta om ni blir sugna på att köpa.

Tipsa mig gärna om era favoritprodukter!


Fuktkräm: Chanel Hydramax + Active - 690 kr
Mineralfoundation: Dior Nude - Nr 30 - 495 kr
Löspuder: MAC - NC30- 240 kr
Cake Eyeliner: Make Up Store - Svart - 175 kr
Primer: Smashbox - 215 kr
Mascara: Imju Fiberwig - 220 kr
Concealer/Highlighter: Chanel 495 kr
Ögonskugga: Make Up Store Eyedust - Glam Choc - 135 kr
All over face colour: Bare Minerals - Warmth - 345 kr
Soft Light: Smashbox - Starburst - 335 kr
Läppglans: Lanôme Juicy Tubes - Marshmallows - 220 kr
Ögonbrynspenna: Make Up Store - Brown - 135 kr
Oljefastkajalpenna: Make Up Store - Dusty Smoke - 135 kr


På bild ser ni även min favoritborste Kabukiborsten från Too Faced - 310 kr. Använder även rouge- och puderborste från samma märke. Använder dock foundationborste, eyelinerpensel samt ögonskuggepensel från Make Up Store.

Ny Parfym

Har så svårt för parfymer och dofter överlag. Har använt min Hugo Boss Woman sedan högstadiet. För några år sedan upptäckte jag J'Adore från Dior och nu är jag inne på min fjärde flaska eller nåt. Nu har jag blivit kär i Agent Provocateurs signaturdoft =) Trodde inte att jag skulle tycka om den och den luktar inte sådär jättegott från flaskan, men när den väl sitter på min kropp - ja, då älskar jag doften

Vilka parfymer är era favoriter?

Till Badrummet

Har letat efter de här tvättmedelsburkarna jättelänge. De har varit slutsålda på många ställen, men nu har vi äntligen fått hem vår beställning! Visst är de snygga! Passar perfekt i vårt badrum. Förut hade vi såna tråkiga förpackningar framme. Just att vi inte har plats för de, så nu blir det mycket snyggare. En burk för kulörtvätt och en burk för vittvätt.