Mellan två storlekar

Gosh, jag måste måste måste börja träna. Jag kommer inte riktigt in i min gamla kläder (innan barnen) och Small är lite för stort. Så visst, hellre för lite för stort än för trångt. Har kärat ner mig i en klännig. Jag har letat i några år efter just en sån. Blockrandigt, min favorit. Blått och vitt, så klart! =) Trekvartsärm, absolut favoritlängden. Stod i butiken och provade S och XS och kunde inte bestämma mig. Till slut blev det varken eller då jag velade tok för länge. Brukar vara ett dåligt köp när jag velar för länge. MEN! Kan inte den få hänga i garderoben som en morot tills jag kommer in i min vanliga storkek?

 

Saknar tennisen

I höst ska jag försöka komma i form, så jag kan börja spela tennis igen! Den här bilden är tagen 2011, om jag minns helt rätt. Det var vår bröllopsdag och vi var på Mauritsbergs slott, där vi gifte oss. 

Om jag någonsin ser ut sådär igen, ska jag aldrig mer klaga på att jag är tjockis =)

Mamma, titta!!

Det är så himla roligt att höra William prata. Han började säga några ord redan för några månader sen, men nu har han börjat med tvårordsmeningar =) Han pekar i böcker och på saker, försöker härma ljud jag gör. Han kan säga många djurs namn och det är så himla roligt! 

Elion började prata på riktigt när han var strax innan två, och nu har han börjat med riktigt avancerade meningar. Han har börjat kunna skilja på olika pronomen. Förut sa han "din", istället för "min" och nu börjar han säga "jag" och "hon/han". Det där med min och din var riktigt förvirrande. Vi sa ju din till honom och han trodde att han var just "din" =) Det är jätteroligt att prata med honom och höra hur han tänker om olika saker. Han älskar att förklara hur allting hänger ihop och berättar om allting han gör. 
 
Det är verkligen skillnad på Elion och William! WIlliam är tidig med nästan allt... ja, han tog faktiskt sina allra första steg innan han fyllde 1 år =) Mamma är så stolt över dig! Och din bror! <3