Helgen som har varit...

I fredags träffade jag min vän Emma! Söta, inspirerande Emma =) Vi hann catcha upp ganska mycket på en AW. Fredagskvällen var lugn och jag hann få en ensamstund med mig själv oxå när jag kom hem på kvällen. Prins var borta på fest med jobbet.

För övrigt har helgen varit fantastiskt roligt! Vi har varit i Flen och hade bjudit in våra vänner. Även om vi bara var där lördag till söndag, kändes helgen väldigt lång. Vi hann faktiskt med väldigt mycket på den korta tiden.  Det blev en riktigt softhelg med massa god mat och onyttigheter. Det hör till när man åker hem till föräldrarna. Hade grillpremiär oxå! Det var mycket gott =)

Hoppas ni alla andra oxå haft en strålande helg! =) Nu ser jag fram emot kommande helg då det blir tjejkväll med tema Sex And The City =) Ska bli riktigt skojsigt! Nu ska jag föna mitt hår! P U S S P U S S
Har inga vettiga bilder att visa, men den här bilden togs en annan gång vi var i Flen. På bilden ser ni en nyvaken Prins i min Prinsessa-säng =)

Otroligt sött =)

Hittade den här söta saken. Det är en sån där pappersklämma som man kan klämma fast små anteckningar till varandra. Har satt upp den vid dörren i hallen. Perfekt för att påminna varandra om saker.

Ska bli så himla skönt att få inreda på riktigt. Har verkligen längtat efter att ha vårt eget och att kunna göra precis som vi vill. Superkul att få göra det mer personligt. Har hittat så himla mycket fint redan! =)
En dag på stan

Vilken härlig dag det har varit, trots att jag har mått sådär till och från idag. Så idag blev det tyvärr ingen poledance =( Haft huvudvärk och kände mig alltmänt seg i kroppen. Kanske inte så bra att snurra på en stång precis. Envisades i alla fall att gå en sväng på stan, orkade dock bara med Åhléns.

Köpte min efterlängatade Juicy Tube, för min är slut och så ville jag ha Cliniques resekit. Har ju sett såna förut, men de fanns tydligen inte längre. Däremot om man köpte en produkt från tre-stegs-serien fick man ett "minikit" på köpet. Jag som nästan har helt fulla flaskor var inte så sugen på att köpa något bara för att få något. Tjejen på Clinique var dock supertrevlig och gav mig mini-kitet utan att behöva köpa något =) Gratis, me like =)

Som sagt, det har varit en bra dag idag! Jag och Sanela har nog inte skrattat så mycket som har gjort idag. Bra dag på jobbet med andra ord =) Nu ska jag gosa med Prins och glömma bort min huvudvärk! P U S S P U S S