Fantastiskt helg & Mors dag

Har haft full rulle senaste dagarna, tänkte att jag skulle summera vad jag har gjort. 
 
I fredags fick barnen följa med oss till jobbet! Elion följde med Prinsen och William fick hänga med mig. Jag slutade tidigt, och gick när vi skulle äta lunch och efteråt gick vi till Prinsens jobb. Där var vi i några timmar och barnen hade riktigt roligt och fick klistra massa post-it-lappar på glasväggarna. De fick skriva på whiteboarden och bygga kojor. Oj, så trötta de var sen när vi kom hem efter middagen. 
 
Igår fick jag en liten paus i min vardag! Skönt att få ladda batterierna, vilket inte är så lätt ibland. Jag och min vän Jasmine ses lite då och då, men hinner inte alltid få umgås och prata då vi alltid har våra familjer med. Det blir mest att leka och springa efter barn. Tänkte att vi skulle få lite egentid tillsammans, så vi bokade hotell och lyxade med massage, god mat och massa tjejsnack =) Det var otroligt mysigt! Just det... vi fick lite feelling och gjorde en brazilian wax =)

Vi har ätit massa gott, shoppat, pimplat vin, druckit drinkar, fått massage och bara haft riktigt roligt. En välbehövd helg faktiskt!
 
Idag kom jag hem till min efterlängtade familj och har träffat en annan vän och hennes dotter som kom på besök. Vi har fikat och firat morsdag! Ja, en fantastisk helg har jag haft och vädret har verkligen varit på topp =)
 
Ser fram emot en toppenvecka! =)
 
 Elion ritar ett fint hjärta <3
 
Rita och skriva är på tavlan är roligt =)
 
Det står växthus för ... som de klistrade på postit-lappar på
 
Solsuffletten fick äntligen komma på och självklart solglasögon
 
Mycket sol... ända fram till kvällen...
 
 
 
Väntar på bussen tillsammans med allt det nödvändiga. Ja, jag behöver en hel resväska för en miniweekend =)
Favoritstället Raw =)
 
LIte utomlandsfeeling. Efterrätt och drinkar på Koh panang (stavning?)
 
 
 

Ett tillskott i min lilla LV-samling

Då slog jag till i måndags =) Låt mig presentera Neverfull i storleken MM, i färgen Damier Ebene och insidans färg Rose Ballerine =) Jag är så nöjd!!! =) =) Och så fick man med liten clutch (pochette) med på köpet!!! 
 
Jag bara ÄLSKAR färgkombinationen! Så himla snyggt, med gulddetaljer, mörkbrunt och rosa!! Den här kommer jag använda mycket av! Den är verkligen praktisk! Jag älskar min Croisette också, men den är nog ingen vardagsväska som jag kommer använda varje dag. Fast den är som en perfekt komplement, när jag inte vill släpa med mig massa massa saker! 
 
 
 

Motivation och prioriteringar

Det är riktigt tufft vissa veckor. Vi båda har så mycket att göra på jobbet och när vi kommer hem från jobbet, vill vi självklart umgås med barnen. När de har gått och lagt sig så är vi väldigt trötta. Jag skulle så gärna vilja prioritera träningen, men slutar ändå att jag ligger i soffan och sedan däckar. 
 
Vissa veckor funkar det jättebra. Jag tränar 2-3 dagar i veckan och sedan blir jag förkyld eller när min Prins jobbar mer intensivt och jag måste ta barnen mycket mera, då orkar jag inget mer. Sedan finns det hundra andra saker som jag också vill göra. 
 
Det här med att balansera allt man vill göra, är väldigt svårt. Jag är i alla fall glad att vi kan balansera jobb och familjeliv, det vill säga jobba, hämta och lämna barn och umgås med våra underbara två. Ja, vi hinner till och med umgås lite med varandra också. 
 
Eftersom jag tycker att det är svårt att prioritera träningen, försöker jag nu att inte hetsa upp mig för det här och får ångest osv. Tänker att jag ska vara glad de gånger jag har kunnat träna och sedan fokusera mer på kosten. Kosten har ju egentligen ingenting med tid att göra. Äta måste jag ändå göra =)
 
I söndags kunde jag träna på balkongen! Så himla skönt var det
 
Lättlagad mat. Bar sånt jag gillar =)
 
Fin utsikt från balkongen när man gör plankan =)