NK Damunderkläder

Jag älskar NK:s underklädesavdelning! Den är klart bäst! Twilfit är helt ok, men oftast finns inte min storlek på de modeller som passar min kropp eller så är de helt slut och vill inte göra någon beställning på bara EN bh. Jag har tyvärr en sällsynt storlek som inte görs i många modeller. Däremot på NK så kan man beställa in den storlek man vill ha, om den är slut i butiken, helt utan köptvång!

Hittade min absoluta favvis från Chantelle som har börjat göras i min storlek. Äntligen behöver jag inte köpa en annan storlek och knäppa från den innersta haken bara för att den ska sitta bra! Så nu har jag en rosa, en svart och nu i nude av min favvis-bh =) Yay!!!Veckans bästa köp =)

Great great weekend!

Kort update: Åh vilken underbar helg jag har haft det! Fredagsdejt med Prinsen på fredag och Sanni-kväll på lördagen. Tack Sanni! Det var supernice, verkligen vad jag behövde!!! =) Verkligen något jag har sett fram emot superlänge! =) På söndagen var jag och Prinsen och shoppade. Jag var på bh-jakt och Prins på skjort-jakt. Hängde inne på PUB och NK i hundra år, men både jag och Prins blev väldigt glada över våra köp =)

Som sagt, kort update! Återkommer med en bild på veckans bästa köp =) Hoppas ni har haft en minst lika bra helg som jag! Har många fina helger att se fram emot! =) P U S S P U S S

Önskemål

Jag har fått önskemål om att visa bilder på lägenheten! Har inte velat visa upp några bilder, för det är så mycket som saknas i lägenheten. Sedan vill många av mina vänner se lägenheten första gången live istället på bloggen, men jag tänker kompromissa i det här. Kan ju faktiskt dela med mig av vissa bilder. Jag menar, köket och badrummet har jag ju redan visat - dock oinrett. Sedan kan jag faktiskt behålla vissa detaljer för mig själv, i alla fall ett tag till.

Så, vilket rum i lägenheten vill ni se först?