TÄVLING!!!

Tänkte att det är dags med en ny tävling. Förra gången hade jag en tävling där man kunde vinna Make Up Store-produkter och det var väldigt poppis och uppskattad. Den här gången kan man vinna en prenumeration på ELLE (3 nr av tidningen) och en liten goodiebag från Make Up Store (Innehåll: Necessär, Cybershadow, Twinkle Eyeshadow)
 TÄVLINGEN AVSLUTAS 6 oktober klockan 21.00

Snygga presentaskar

Om inte redan visste är jag helt galen i presentpåsar, snygga shoppingpåsar och presentaskar. Kan ibland handla nåt jag inte behöver för att få en snygg "påse". Hittad de här läckra presentaskarna och mina pupiller vidgades och blev stora när jag såg dem. De turkosa skulle jag vilja, om jag fick välja. Vet att Merpo som är minst lika presentasktokig som jag skulle nog föredra den röda, right Prada-girl??Härliga Vänner!

Jag är så glad! Det kommer massa underbara människor på festen på lördag och jag längtar jättemycket. Det roliga med i år är att det kommer folk som inte är från Linköping. Vi har Skövde, Örebro, Hultsfred, Vimmerby och kanske kanske Flen och Stockholm! 

Första året var det lite blandat och förra året var det nästan bara från Linkan. Hur som helst, är jag såå glad att de kommer. Har inte träffat de på jättelänge och det ska bli jättroligt! Hultsfred är på SOM faan, som Erik sa igår =)

Nu ska jag och Merpo snart till Universitetet och få varsin goodiebag =) PUSS på er!


PS: Håll utikik, ikväll kanske det kommer upp en tävling....