Quote

"What You Can't Have You Can't Resist"

Det här citatat kommer jag att leva med för resten av mitt liv...

Misse-film

Hon är så söt när hon leker, vår lilla Misse. Äntligen har vi hittat hennes favoritleksak. Hon dissar allt annat förutom den här. Hennes förra gled under badkaret och var där FÖR länge och blev äcklig och trasig. Misse älskar nämligen hennes vita råtta. Det är jätteroligt att leka med henne, för hon är precis som en liten doggy. Vi kastar iväg den vita råttan och hon springer och hämtar den.

 

Tagen

Jag har blivit "tagen" av Carolita och ska härmed skriva sex underliga saker om mig. Jag kör med tema "vad jag har gjort".

1.  Jag brukar få min kod till internetbanken via mobilen och varje gång jag klickar för att hämta hem koden, måste jag hinna öppna mobilen (luckan) innan det börjar pipa.

2. Jag kan sätta ihop fötterna, alltså undersida mot undersida, till och med lilltårna möts och samtidigt ha sträckta ben

3. Jag har extremt dåligt lokalsinne. Om jag åker på en väg och sedan åker jag tillbaka på samma väg, en stund efter så tror jag att det är en ny väg

4. Jag hänger upp mina underkläder i galgar. Kanske inte så underligt, men jag känner faktiskt ingen som har en underklädesgarderob än mig

5. Jag är besatt av siffror, t ex 316, 613, 136... allt som har med min födelsedag att göra. Ser jag de siffrorna, t ex att klockan är 13.06 så måste jag önska mig nåt.

6. Första gången jag skulle övningsköra, satte jag på vindrutetorkna, när trafikläraren sa "blinka höger".


REGLER:
Varje person börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv.
Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.

Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.
Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.
Jag skickar denna vidare till:

♥ Emma
♥ Sanna
♥ Cattis
♥ Elsa
♥ Evelina
♥Kimsan

I och med att Evelina redan var tagen, så skickar jag vidare detta till Suze...