Sommarsnygga kläder och pappas solglasögon

 
Titta vilka snygga sommarkläder Elion har fått! Bra kvalitet till ett bra pris. Från Name It =) 
 
 
 
 
 

13 juni 2015

Igår var det min födelsedag, men även ett kungligt bröllop =) Hade en mysig dag med min Prins och mina små Prinsar. Tillsammans följde vid bröllopet. Vilken fin present, att få se detta vackra bröllop. 
 
Carl Philips tal alltså! Vilket fantastiskt tal. Det gick rakt in i hjärtat. Älskade även Prinsessans Sofias kärleksförklaring till Carl Philip. Wow, vilket fint framträdande =) Låter väldigt Disney. Passade verkligen Mollys röst och framförallt passade den verligen ett kungligt bröllop =)
 

Mors dag =)

Firade min tredje mors dag i år! Tänka sig att jag är mamma till två helt fantastiska barn. Ibland så slår det mig faktiskt att jag är mamma. Ja, trots att jag har två barn så känns det väldigt overkligt vissa stunder. När jag hämtar Elion på förskola och någon frågar "Är du Elions mamma?", så blir jag alldeles varm i hjärtat och tänker "jag är Elions mamma, jag är MAMMA!!!!" och så fnissar jag lite för mig själv =)
 
Det var en härlig mors dag. Vi var och fikade och åt middag ute. Just nu passar vi på att äta ute lite mera, då det funkar väldigt bra med barnen. För några månader sedan gick det inte alls. William kunde inte sitta och hatade att ligga i vagnen. Sedan kunde han sitta, men Elion blev lätt uttråkad istället. Nu äter hela familjen och umgås! Det är så himla mysigt! 
 
Fick världens finaste present från familjen! Elion fick hålla i "presentpåsen" hela dagen. Han vägrade släppa den, förrän vi skulle in till Coop och handla lite smått. Då fick han nämligen åka i shoppingbilen. Det var första gången faktiskt. Annars brukar han få köra lilla lilla varuvagnen, men den här bilen var ju klart mycket roligare. 
 
Maj har varit en mycket intensiv månad och slutade med en underbar mors dag! I juni hoppas vi på massa förändringar, om vi får som vi vill =)
 
En fokuserad Elion
 
 
Står på bron och tittar på alla bilar
 
Här kan vi stå läääänge
 
Köra bil är roligt =)
 
Och så finaste Clic H armbandet <3 Tack mina Älsklingar