En trött plutt igårkväll

Igår hade vi en riktigt rolig dag, jag och Elion. Vi lekte massor och han hade superroligt i sitt babygym. Trodde att han skulle bli väldigt trött av allt lekande, men han var pigg under hela dagen. Fick dock honom att sova lite  fram mot middagstiden.
 
Han var vaken med oss hela kvällen och man märkte på honom att han blev trött. Annars brukar han sova en stund på kvällen. Strax efter 22 gick vi till sängs. Nuförtiden nattar vi honom mellan 22 och 23. Förut gick vi i säng strax efter 23. Vi går alltid upp så sent som 10-11 när vi går och lägger oss efter 23. Dessutom kan vissa dagar vara svårt att få honom att somna och då kan klockan plötsligt bli klockan 01 när han väl somnar. 
 
Igår var han verkligen supertrött. Vi gick till sängs strax efter 22. Vi gör hela nattningsrutinen; byta blöja, sjunga lite, sätta igång nattningsmusiken, ammar och så brukar han somna. Igår så somnade han direkt, när jag tog upp honom i famnen. Lade ner honom i sitt babynest och han vaknade inte av det. Ja, sen sov han hela natten... vaknade som vanligt två gånger för att äta lite (somnade om lätt båda gångerna). 

Han är verkligen en supersnäll bebis, så snäll att han faktiskt låter oss sova på nätterna =)
 
Såhär glad blir han när jag sjunger för honom! Extra glad om det är hans favoritsång!

Finaste sängen

Tänkte visa er fina spjälsängen. Den är från serien Troll, modell Lilly och det fina påslakansetet är från Färg & Form. En av miina absoluta favoriter just nu. Finns även med moln eller med prickar. Vi gillar den med lambisar, men moln är ju oxå fint. Funderar på ett set i blått. Har upptäckt en ny favorit: Alex & Fred. Underbart fina sängkläder och filtar. Hittade fina örngott igår från NK =)
 

Sängmobil

Lilla Sötnosen har blivit så medveten om sin omgivning och börjar intressera sig för leksaker. Babygymmet är väldigt intressant just nu. För några veckor sen låg han bara där. Han "förstod" bara sin lilla Pingu och följde den med blicken när jag lekte med honom. Nu blir han superglad när han rör leksakerna som hänger i babygymmet. Så fort de börjar låta så skrattar han. Han har börjat skratta och le mycket mera. 
 
Han verkligen älskar när vi sjunger för honom. Då ler han hela tiden och så har vi favoriten: att bada! Han älskar verkligen att bada. Det bästa som finns! Han blir alldels lugn och storler under hela tiden han ligger i sin badbalja. Vi badar honom på onsdagar och söndag. 
 
Än så länge sover han fortfarande hos oss. Ibland under dagtid har vi lagt honom i hans säng. Han måste vara väldigt trött för att han vill ligga kvar. Annars vill han bara ligga nära mig i sin babynest. Vi tänkte att det ändå var bra att ha en sängmobil, kanske han vill ligga där oftare. Känns tryggare att ha honom där än i sitt babynest i soffan. Då kan man inte lämna honom där. Han har blivit så stark och kan faktiskt sparka sig ut ur sitt nest. 
 
Vi har nu beställt sängmobilen från Skip Hop. Vi kör samma tema som babygymmet och samma märke som skötväskan. Tycker att de har jättebra produkter, stabila och fina =)