Duktiga Jag

Har fått mycket gjort idag! Varit effektiv och är glad och pigg igen! Vi har bröllopsplanerat! Dock hann vi inte med någon vals, men jag är så trött i benen efter träningen ändå... Jag har pluggat, läst lite böcker och rensat lite i garderoben! Fick ett impuslryck nämligen! Nu ska jag varva ner genom att lägga mig i ett varmt och skönt bad =) Ska försöka lägga mig tidigt idag. Det är inte hälsosamt att gå och lägga sig sent, såsom jag typ alltid gör. Försöker få bättre vanor i livet och hittills har det fungerat utmärkt.

Bjuder på en söt bild på lilla Misse som ligger och myser. Bilden är över ett år gammalt och hon har faktiskt lagt på sig lite sen dess och nu när hon ligger så ser hon mest ut som en rund boll =)

Hoppas ni har haft en underbar dag som jag! P U S S & K R A M

Bride To Be #2

Sessan var väldigt trött

Det blev bara ett inlägg igår. Jag var sååå trött när jag kom hem. Sov i ett par timmar och var helt slut. Jag som var så pigg innan =( Var på bibblan med Nina ett par timmar! Haha, vi blev faktiskt intervjuade av Sveriges Radio. Helt sjukt var det....

Ser fram emot idag, även om det är mycket på schemat! Får se om jag hinner med allt idag. Det blir mycket bröllopsplanering i alla fall och det är ju roligt. Har några samtal att ringa och så måste vi ju bestämma oss för menyn och senare idag ska vi hinna med att dansa lite vals. Valsen får bli dagens träning för min del! Måste säga att jag blev jätteglad när jag ställde mig på vågen i morse =) Ska nu äta lite nyttig lunch! Vi hörs senare idag! P U S S på er alla S Ö T N O S A R. Får se om jag hinner svara på lite kommentarer idag... =)

7 dagar kvar till vår 5-årsdag
109 dagar kvar till bröllopet