Vilken jobbig dag

Idag var det ingen bra dag på jobbet! Hade ett kundmöte som verkligen tog ut på tiden och det påverkade resten av min dag. Tur att jag inte hade något annat möte inbokat efter, för då hade jag nog tvingat de att gå till slut. Nu slutade allting bra, men jag blir verkligen less på kunder som inte har framförhållning och vill stressa igenom saker och ting. Jag förstår att "ibland vill man så mycket" och den här gången kände jag verkligen för att hjälpa dem... får väl skylla mig själv lite som tog på mig det här ärendet.
 
Nåja, imorgon är det fredag! Fredagar brukar var helt underbara. Frukostbuffé med alla glada på kontoret, inga möten på eftermiddagarna och vi går hem tidigt. Ser verkligen fram emot morgondagen och på lördag ska det SHOPPAS!! Får besök av rara vänner oxå, det kommer bli tokskoj =)
 
P U S S & G O D N A T T

Härliga & soliga lördag

Vilken härlig vecka det har varit, trots att jag har haft jättemycket och göra och nästa vecka har jag flera kundmöten inplanerade, bland annat två UF-Företag från gymnasiet. UF - Unföretagsamhet och det är gymnasieelever som får starta sitt eget företag. Ingår i kursen företagsekonomi. Jag minns vårt UF-Företag, det gick sådär för oss. Vi hade inte världens bästa affärsidé, men vi hade i alla fall jätteroligt och fick ställa ut vårt företag på UF-mässan. Tänk så längesen det var jag gick ut gymnasiet... Jag ska i alla fall hjälpa dessa företag att komma igång och så, ska bli riktigt spännande att höra flera företags affärsidéer. Vissa är ju hur ambitiösa som helst, vissa har knappt skrivit någon affärsplan.

Har sådan energi i kroppen och det riktigt pirrar i magen just nu. Livet är great great! Det går bra på jobbet och jag har börjat hittat mina rutiner och jag lär mig massor varje dag. Mina kollegor är underbar och jag älskar verkligen mitt jobb!! Sedan har jag hittat min favoritsyssla: tennis! Det är så himla roligt och två gånger i veckan spelar jag tennis; en gruppkurs och den andra privatlektion. Allt bara känns så bra, det är egentligen inget speciellt som har hänt. Jag mår bara så himla bra just nu =)

Snart kommer Nina hit och joinar mig. Min Prins är på sin årliga kräftskiva med sitt jobb och det är en helgsaktivitet, så han åkte redan i morse och kommer hem imorgon. Då blir det bara tjejkväll med andra ord! Underbart med lite tjejsnack tillsammans med en flaska bubbel, mmm...
P U S S P U S S

I ♥ Loafers

Brukar inte följa trender, men har verkligen fastnat för loafers som är bland höstens favoriter. Har sett massa fina bilder på loafers i många modemagsin och just nu är jag lite småkär i pett par jag har hittat på Scorett. De jag har i mitt ägo just nu är såå himla bekväma och faktiskt skitsnygga till pennkjolar och andra mer dressade klädesplagg, exempelvis kostymbyxor och en figursydd skjorta till. Underbart och funkar perfekt på mitt jobb. Just nu bor jag i de här loafersen och jag skäms inte att säga att de faktiskt är från Ecco. Sjukt sköna och mina fötter svävar på moln varje dag. Måste ju ta hand om mina fötter! =)

När jag träffar mina kunder sätter jag dock gärna på mig ett par riktiga snygga high heels, men annars har jag numera bara på mig de här. Rikigt kontofsfin blir jag =) =)