Linköping mindre än 24 timmar

Ska till Linköping om två timmar... ska bli så roligt å träffa Nina, även om det blir en kort vistelse med mycket jobb. Åker redan hem imorgon på kvällen =)

Tänkte passa på att visa upp "Dagens Jag". Köpte en lång skjorta i helgen när vi var i Katrineholm. Jag går nästan aldrig in på JC, men i lilla lilla Katrineholm finns det inte så många butiker faktiskt. Hur som helst, så hittade jag faktiskt den här skjortan! Gillar den massor och så är den självklart rosa =) Egentligen är jag inget stort fan av rutigt. Tror faktiskt inte ens att jag äger nåt i rutigt, men tyckte att den här var väldigt snygg ändå! Behöver ju vardagskläder! =) Idag har jag även fått mitt H&M-paket! Älskar mina rosetter som jag har beställt. Får visa er det en annan gång =)


Med eller utan skärp idag?! Hm... det blir nog utan, skönt med lite oversize =)

Supermysig helg

Haft en supermysig helg tillsammans med min Prins och Mela! Vi har hunnit med massa roligt, som vanligt. Åkte på en minishoppingtur i lördags, men då kunde Prinsen tyvärr inte följa med =( Men jag å Mela hade det roligt med att strosa omkring på stan och så hann vi träffa hennes barndomskompis familj! Det där med träningsvärk och gå på stan var egentligen ingen bra kombo särskilt inte i trappor, haha... Det var jobbigt, men jag älskar mitt nya träningsprogram!!! Action Hero Babe, asså ni anar inte... jag ser typ en Jessica Alba framför mig =)=)

Vi har ätit hur mycket som helst hela helgen och igår högg vi med varsin sked i en stor Ben & Jerryglass! Det har varit en underbar helg med många kramar och mycket gos helt enkelt! =)

Är lite stressad just nu, men tänkte i alla fall skriva ett par rader så ni vet att jag fortfarande lever =) Försöker inte blogga på helgerna nuförtiden. Helger är den enda tiden som extra roliga saker händer och det vill jag inte förstöra genom att sitta vid datorn! Hoppas ni förstår i alla fall =) Vi hörs då...

P U S S & K R A M

Tog inga bilder, bjuder på en favoritbild istället

Träningsvärk

Enligt programmet ska jag träna 6 gånger i veckan och det blir ju lite svårt när jag inte är hemma. Har lite funderingar kring hur jag ska göra under julhelgen å så. Sen är jag nog för otränad för att orka med de vikter som de rekommenderar... Funderar om jag ska halvera vikterna och börja med att träna Fas 1 lite lätt nu i december, bara för att komma igång och sen i januari verkligen gå hårt in för de här 8 veckorna =) Vi får se hur jag lägger upp det hela... hur som helst kommer det ändå bli hårdträning från och med måndag, även om det är lättare vikter!  

Testade den första skivan i Fas 1 (BUILD) både idag och igår. Helt otroligt att jag överlevde igår och att jag ens ville göra om det idag. Även om jag har lättare vikter så känns det i hela kroppen och jag är helt helt slut! Undrar hur skiva 2 (BURN) och skiva 3 (SCULPT) är?!! Har inte testat de än, väntar med det tills nästa vecka! 

Den första skivan är i alla fall indelad i tre Circuits som körs tre gånger per Curcuits. Samtliga körs utan paus, endast en minut vila mellan varje Circuits... Väldigt tugnt var det när jag kom till den sista. Måste bara säga att de där "valslides".... de var verkligen bra och väldigt effektiva! Rekommenderas!


Jag är väldigt motiverad och känner att det här kommer bli kanoners!

Sessan is going to be an actionherobabe!!!!

Klicka in HÄR för att bli en du oxå!