Snart är det helg =)

Funderar på att gå hem på mindre än en timme... slutar lite tidigare idag. Har jobbat hårt hela vecka. Ska hem till min svägerska och hennes man i kväll. Ska leka med barnen =)

Önskar er en trevlig helg allesammans! P U S S P U S S

Ny väska?

Jag är absolut ingen väsk-människa. Jag köper inte alls många väskor på ett år, snarare en väska per säsong. Nu är jag dock väldigt sugen på att köpa en ny väska. Jag älskar min nuvarande väska, men den är svart och det blir så tråkigt ihop med en svart kappa. Visserligen är väskan lite glansig, men ändå.

Jag har tittat på några väskor som jag tycker om, speciellt en som jag tycker om extra mycket. "Problemet" är att jag inte vet om jag ska ha med guld- eller silverdetaljer. Min kappa har ju silverknappar och till den blir det absolut snyggast med silverdetaljer. Det är inte som smycken, för då kan jag tycka att det är ok att blanda guld och silver.

Sedan är jag helt inne att ha en brun, orange eller marinblå väska med gulddetaljer till vår- och sommarsäsongen. Då kommer jag ju ha en ljusbeige trenchcoat. Kanske ska vänta... våren är väl snart här??!! =)=)
Tycker om den här väskan från Michael Kors... I know, är inne i en M.Kors-period just nu...
Kategori:

Daniel Wellington

(Skrev precis det här inlägget, men när jag skulle spara så hamnade inlägget helt fel. Bloggen ville ha den publicerad bakåt i tiden... fick ta bort inlägget och nu skriva ett nytt)

Förra veckan kom denna snygga skapelse hem till mig. Denna eviga längtan! Min Daniel Wellington-klocka har äntligen kommit. Försökte få tag i den i butikerna, men just denna var slut överallt. Är superlycklig nu! Underbara klocka till min klocksamling. Köpte två stycken, den ena kom innan jul och min Prins fick den i julklapp från mig! Lite roligt att ha likadana (hans har andra färger på bandet), men vi kommer inte ha dem samtidigt =)

Kategori: