Snart är de här =)

Får snart träffa min sötsak Mela och hennes Kim! Åh så jag längtar... tänka sig att vi faktiskt hinner ses innan nyår. Ikväll blir det supermys och massa god mat! De åker till London imorgon och ska nämligen mellanlanda här och så ska vi hämta de på Arlanda när de kommer tillbaka till Sverige =)

Vi valde att inte åka till Åland under mellandagarna. Svärmor skulle vara bortrest och svärfar pratade om någon resa han oxå. Inte så roligt att komma till Åland när knappt någon är där. Får se om vi åker efter nyår istället =)

Nu är de snaaart här... men vi hörs då! P U S S & K R A M

Igårkväll så...

... fick denna lilla flicka se världen för första gången =) Nu blev vi väldigt sugna, men det får vänta ett bra tag till...

Ett stort Grattis till föräldrarna!

Underbar jul...

Vi har haft det supermysigt nu under dessa juliga dagar =) Julafton var underbar och så fick jag många julklappar. Tomten har varit väldigt snäll mot mig i år. Igår var vi på mellandagsrea i Kista Galleria. De på Gallerix där ska få lite creds. Vilken bra service!!! Till skillnad från KICKS som var hur otrevliga som helst... berättar historien en annan gång.

Idag ska vi bara vara hemma och spela tv-spel. Tihi... fick ju Super Mario Bros till Wiii i julklapp =) Det blir bara en inomhusdag idag alltså. Imorgon ska vi se om vi hittar några fynd på mellandagsrean i stan... Hoppas ni alla har det haft det bra och njuter av er ledighet fortfarande =) P U S S & K R A M