Måste haÄntligen är den här! Måste bara ha... undrar om hon kommer till Stockholm och signerar den. Vore kul å träffa henne igen faktiskt. Hon är störtskön som person!!!

Mitt senaste köp

Har länge letat efter en ny väska, men aldrig hittat den perfekta. Har hittills nästan bara haft stora väskor och i tygmaterial. Blev nu sugen på nåt helt annat. Ville gärna ha en mindre väska med massa fack, istället för en enda stor väska utan några fack. Jag har helt enkelt tröttnat på att gräva i botten för att få tag i saker. I torsdags hittade jag den perfekta väskan och jag blev så ledsen på mig själv som inte köpte den. Åkte istället tillbaka in till stan på fredagen och köpte den!

Den är lagom stor och är avlång i modellen. Äntligen slipper jag gräva i botten för att få tag i mina saker plus att det inte behöver bli onödigt massa luft i väskan. Den har perfekta handtag som fungerar perfekt som axelremmar. Har sett så många med handtag som är alldeles för korta för att ha på axeln. Väskan är helt underbar, funktionell med många fack. Det bästa av allt är ju att den är så snygg =) Valde en mörkbrun, för svarta väskor har jag ju redan så många! Nu kan jag matcha mina stövlar oxå =)

 

Ingen post idag

Åh... väntade på post och så kom det ingen idag! Blev lite besviken faktiskt, men det borde ju komma nåt imorgon! Det ska bli så spännande att mottaga nåt jag har längtat efter så länge =) =)