Alla ni som är nyfikna!

Tycker ni att jag är för hemlighetsfull och kryptisk på bloggen??!! Ibland vill man bara inte berätta allt för hela världen även om det råder väldigt mycket lyckorus i mitt liv just nu =)

Det mest aktuella lyckoruset är att jag har fått en kvalificierad heltidstjänst och idag skrev jag på ett anställningsavtal. Det var ett underbart ögonblick! Efter att ha gått på två intervjuer och genomlidit "tystnad" i ett par dagar, ringde de äntligen och gav mig tjänsten! =) Jag ska alltså börja jobba på en storbank i centrala Stockholm! =) Det är dock väldigt tråkigt att sluta på mitt nuvarande jobb och imorgon kanske blir min allra sista dag!

Som jag berättade nyligen så händer det lite andra saker i livet som gör mig väldigt glad! =) När dessa saker blir aktuella kommer jag att berätta det för er oxå! =) Det är absolut inga stora saker, men det är två saker jag har sett fram emot väldigt länge att få göra.

Jag vet att jag periodvis är dålig på att uppdatera bloggen och att jag är dålig på att svara på både mail och kommentarer! MEN det betyder inte att jag inte uppskattar era mail och kommentarer, så skriv gärna en rad eller två om ni har något på hjärtat! =)=) P U S S P U S S


Ny kalender & Nytt block till mitt Nya Jobb
Båda är från Ordning & Reda

Mycket på gång just nu =)

Jag kan tyvärr inte riktigt slappna av just nu! Vill bara att det ska bli tisdag och att en del mail ska bli besvarade! Sedan kan jag gå runt och le för mig själv resten av året typ =) Haha...

Det händer mycket roligt i mitt liv just nu! =) Förutom att jag ska börja ett helttidsjobbb snart så är det lite annat som gör mig väldigt glad! Det är inga stora saker jag ska göra, men det är något jag har sett fram emot ett tag nu. Slänger in en bild när den dagen blir aktuell =)

Idag är jag förresten ledig och det känns lite konstigt faktiskt! Har i princip jobbat mer än deltid på mitt deltidsjobb. Nu är jag "plötsligt" ledig och jag är dessutom ledig imorgon oxå! Det är jättetråkigt att jag faktiskt måste sluta, även om jag verkligen ser fram emot det nya jobbet. Tjejerna på jobbet är ju så underbara och vi har riktigt roligt tillsammans =)

Nej, nu ska jag nog göra lite sen lunch och sedan träna =) P U S S P U S S

27 mars = L O V E


Idag var det exakt 6 år sedan jag träffade min Prins för första gången och blev blixtkär! =)