Mandy på besök

Finaste Amanda var på besök igår. Det var en riktigt myssöndag! =) Bubbel, snittar, tacos och efterrätt! Mumma!

Namngivningsfest

I lördags hade vi namngivningsfest för Elion! Så roligt att så många kunde komma. Tråkigt att vi fick några sista-minuten avhopp, men hoppas att vi kan träffas en annan gång istället. 
 
Elion hade verkligen en superfin dag tillsammans med alla. Han var så glad och lycklig! Blev först lite orolig att han skulle sova bort sin dag. På fredagen sov han mellan kl 13 och 17.30 och lagom till innan gästerna började dyka upp somnade han. Han vaknade dock strax innan ceremonin. Åh allt var så himla mysigt!!! Vilken underbar dag och vädret var på topp! 
 
SUPERTACK till alla som kom och förgyllde Elions dag och tack för alla fina presenter som han fick av er! =)
 

Nya STOKKE i Aqua Blue

Elion fick en STOKKE-stol i namngivningspresent från sin farmor! Underbart! Önskade den i vit, men hade gärna fått den i ljusblå. Såg precis på deras Facebook-sida att en av årets färger är just "aqua blue" och gissa om jag blev glad =) Så fort den blåa stolen har kommit in i butiken, så ska vi genast åka och byta!

Elion kan sitta upp med stöd och det kommer bli roligare att ha honom vid matbordet tillsammans med oss än att ha honom i sin babysitter. Yay!!!
 
Bilden är lånad från STOKKES Facebook-sida