Vårt 2015

Oj, vilket händelsrikt år! Det har verkligen hänt en hel del det här året! Vi kan sammanfatta året med dessa underbara minnen =)
 
♥ Äntligen var det dags för Williams namngivning! Vi hade hyrt en jättebra lokal och dukat upp fint samt bakat massa gott! =) Superroligt att så många kunde närvara och TACK alla ni som var med och hjälpte till!!!
♥ Hela familjen bilade ner till Kalmar och firade vår vän Melas födelsedag
♥ Jag fyllde 33 år
♥ Yay! Vi har köpt ny lägenhet!! Äntligen hittade vi en större lägenhet i samma förening! 
♥ Vi har besökt Skansen, Gröna Lund och Kolmården där vi träffade Bamse. Barnen verkligen älskade det! 
♥ William fyllde 1 år och hade sitt allra första kalas! Det blev en Babblarna-tårta och sushigodis 
♥ Jag och Prinsen firade Sockerbröllop, vår sjätte bröllopsdag. I år firade vi tillsammans med barnen och det var väldigt mysigt
 Äntligen var vår lägenhet ute på försäljning och några veckor efter flyttade vi. Toppbetyg till våra hantverkare. Saknade dem när hade avslutat allting
 Våra kära vänner Andreas och Sara gifte sig! Det var ett jättefint bröllop och det var även första gången vi var utan båda barnen. Första gången William var utan oss och mormor fick natta.
♥ Jag började jobba! Pirrigt, efter att ha varit hemma i tre år! Men det gick bra och det kändes helt rätt att börja jobba igen
♥ Elion fyllde 3 år! Min stora kille. Han hade sett fram emot sitt kalas sedan William hade sitt. Vi hade planerat kalaset i flera månader och han hade önskat sig en Bamse-tårta. Temat var Superhero. 
♥ Luciafirande på förskola. Stolt mamma att se Elion komma ut med sin fina tomtedräkt. Han gick först av alla. Minns förra året, då var det totalvägran, haha...
♥ Åkte till Kalmar och gosade med Bebis-Zoey. Sötplutten hade kommit till världen. Grattis Mela och Kim som har blivit föräldrar till världens finaste tjej =)
♥ Året avslutade med en tjejmiddag, dagen innan nyårsafton =) Det var skönt med lite tjejsnack, god mat och gott att dricka
 
Det har varit ett fantastiskt år och jag ser fram emot att kicka igång 2016! Jag känner på mig att det kommer bli kanon det också!!! Önskar er alla ett riktigt gott nytt år! P U S S & K R A M från oss fyra 
 
 
 Det kom ÄNTLIGEN snö! Det var inte mycket, men tillräckligt för att det skulle bli preimär för lite pulkaåkning med kidsen =) 
 
 
 
 
 
Och så svärfar som gick bort i år. Det var en otroligt fin begravining på Åland

Julen som har varit

 
 
Elion älskar verkligen sin tomtedräkt. Det här är från Luciafirandet på förskolan
 
Första julen där William fick vara med på riktigt. Förra året var han bara fem månader, fortfarande en liten bebis. Även han gillar sin tomtedräkt!
 
 Mina två tomtar som såg fram emot jultomten som skulle komma med stora säcken! När han väl kom med säcken, tindrade det i deras ögon. Det var ett magiskt ögonblick! Tomten finns på riktigt! =) Traditionerna ska börjas med tidigt. Det här året förstod Elion det här med jul. Så han har julpyntat, bakat pepparkakor, slagit in julklappar och räknat ner med sin julkalender =) Riktigt mysigt har det varit. 
 
 Hoppas ni alla hade en superdupermysig jul ni också =)
 

Stora killen

Äntligen har jag tid!! =) Elion har ju fyllt 3 år! Min lilla Älskling som inte är så lilla längre! Han har blivit en stor kille. Det märks när han pratar. Det kan komma ut riktigt avancerade saker ur honom och oj, så han suger in allt som en svamp. 

Han blev väckt på morgonen med sång och presenter. Han har längtat efter sin födelsdag sedan William fyllde år i somras. Han har pratat nästan varje dag om att han också ville ha presenter, tårta, ballonger och massa barn som leker med honom. Williams födeldag var verkligen något som hade satt sig hos honom. Hans tvåårsdag verkar han inte komma ihåg alls. 
 
Det var en mysig dag med nära och kära. Det bjöds på tårta såklart. Elion hade redan bestämt sig för en Bamsetårta. Bara Bamse! Vi hade superhjälte-tema och Bamse är ju hans superhjälte. Det blev supersnyggt med alla fina detaljer till kalaset. Förutom tårta så bjöd vi på popcorn i fina muggar som jag och Elion hade pysslat ihop. Det bjöds på mini-ahlgrensbilar-pannacotta som blev en succé och så bjöd vi på minismörgåsar. Försökte även det här kalaset hålla ner sockernivån. 
 
Vi gav honom en riktigt cool eldriven motorcykel. Nu är det inte längre gåbilar som gäller, utan nu ska det gasas på! Så himla roligt att se hur han hanterar den ritkigt bra. Han kan till och med backa utan att krocka in i saker. Tänka sig, hur svårt jag hade för det när jag tog körkort (hahahah...).
 
Elion och jag hade knåpat ihop lotter som vi delade ut till alla barnen. Vi hade gjort i ordning superfina goodiebags som vi delade ut. Man fick bland annat en burk play-doh med =) Elion fick dra lotterna och ropa upp vilka nummer som vann (självklart vann alla), men det var ändå väldigt spännande och Elion tyckte att det var jätteroligt. 
 
Det var en underbart rolig och mysig dag! Jag hade så roligt att jag till och med glömde ta bilder på själva kalaset när alla gästerna kom. Bjuder på alla pre-bilder i alla fall =)
 
 
Pow pow!!
 
Stora stora ballongen! Med helium och allt =) Synd att någon hade sönder den på kalaset sen =( Elion har inte riktigt kommit över det än. 
 
Så lycklig han är =)
 
Han har åkt med den varje dag sedan dag ett 
 
Goodiebags till barnen =)
 
Popcorn till alla =)
 
Väldigt dåligt ljus när vi skulle ta bilden. Skuggor från spotlightsen gör så att tårtan ser ojämn ut. Den var väldigt jämn och fin, förutom bokstäverna som var lite snea. Vår ordniariekonditor var tyvärr inte i Sverige. Så vi ringde en annan. Helt ok =) Elion var nöjd i alla fall och det var ju det viktigaste!