199 dagar kvar!

Åh, idag har vi hamnat under 200-strecket i nedräkningen! Är jättejätteglad... Dagarna går så fort och jag hinner knappt med! Ser verkligen fram emot 2009! Det är mycket roligt som händer, bäst av allt ska vi gifta oss! Jag längtar som en tok! Det kommer bli ett fantastiskt år och jag hoppas att 2009 inte kommer att kännas lika kort som 2008! Har knappt känt av 2008. Önskar er allla ett riktigt Gott Nytt År!!!


Dagens reseoutfit

Om två timmar sitter vi på ett tåg till Flen! =) Det kommer bli supermysigt. Har med oss massa julklappar till våra föräldrar...  Idag har jag på mig en kort svart kjol! Den är faktiskt från Gina Tricot, väldigt basic så det gör inget! Till den har jag min "nya" stickade tröja. Jag köpte den säkert för två år sen, men det har inte känts tillräckligt kallt för att jag ska använda den. Nu kändes den perfekt att ha =)Bara 200 dagar kvar =)
Kategori:

Underbara rosa ting

Jag bara älskar såna parfymflaskor, med pump! Har alltid velat ha en sån, men inte lyckats hitta en enda sån parfym som luktar gott. Make Up Store har två stycken och de luktar alldeles för starkt. Hittade den här underbara flaskan... undrar om den luktar gott??!!