Planerar kalas

När barnen fyllde 1 år bjöd vi in på kalas. Elions första kalas hade vi Barbapapa-tema, med Barbapapa-tårta samt goodiebags med Barbapapa-saker i. William hade Babblarna-tema och hade Babblarna-tårta. 

Vi hade inget "kalas" när de fyllde 2 år. Vi bjöd bara in familjen och Elion fick en specialgjord tårta. William fick ingen, men vi firade honom tre gånger den sommaren. Vi firade en gång hemma, hos svärmor när vi åkte till deras sommarstuga och en gång hos Mela. 

På Elions 3årsdag så bjöd vi in till kalas igen, och det var super-hero-tema. Bamse var ju hans superhjälte. Det var ett roligt tema, inspirerad av tecknade serier. I år fyller William år och det blir sommar-tema, lite glassigt och fruktigt sådär =) Kommer bli så himla fint!
 
Såhär såg tidigare inbjudningskorten ut =) Jag har gjort alla i photoshop! 
 
 

Visdomstand

Igår skulle jag egentligen ha dragit ut en visdomstand. Jag hade verkligen laddat upp för det, men när jag väl kom dit och han skulle prata om alla risker och mer eller mindre avrådde mig att göra detta nu. De har nämligen stängt hela juli och skulle jag få en infektion, vilket ändå var 15% risk, så kunde jag inte få någon hjälp. Jag skulle få vända mig till akuten och ni vet ju att det kan ta flera timmar innan man får någon hjälp. 
 
Så vi flyttade fram allting till slutet på augusti. Det konstiga var att ingen hade berättat för mig att detta var inget bra tillfälle att dra ut en visdomstand, då de har semesterstängd bara två dagar efter min bokade tid. 
 
Lika bra, det är ändå snart semester. Vore dumt att chansa, att ha ont, inte kunna äta ordentligt och framförallt inte ha roligt när vi ska åka iväg med barnen på olika aktiviter. 
 
Apråpå semester! Jag längtar verkligen! Idag besökte vi vårt nya kontor och allt är supersnyggt! Tekniken funkar, min plats och min flyttlåda är på plats. Ser fram emot att få flytta in. Jag har i princip inget kvar att göra inför semestern. Idag kunde jag till och med kom hem tiiidigt! Jag gick redan vid klockan 14. Tycker att jag förtjänar det, så mycket övertid som jag har samlat på mig under året. De dagarna Charlotta hämtar barnen, det är då jag kan jobba över. Tiden är egentligen tänkt till att jag ska hinna jobba lite, träna, gå på ärenden eller umgås med en vän eller min Prins. 
 
Nu ska jag planera Williams kalas =) 

Nathalie Schuterman

Förra veckan började rean på Nathalie Schuterman och jag ville så gärna gå. Fastnade på jobbet, som vanligt! Jag har på senaste veckorna ätit lunch vid skrivbordet, gått till jobbet tidigt, stannat längre än jag borde och nu har jag äntligen kommit ifatt! Idag unnade jag mig en långlunch på jobbet. Så himla skönt! Strosade runt med bästa Linda. 
 
Nu hade jag äntligen tid att kika lite på rean. Dock fanns det inte så mycket kvar, men Linda lyckades hitta en jättesöt necessär till mig. Fyndade en rosa necessär från Miu Miu =) Halva priset, vilket kap! =)