Vår checklista

Sälja lägenheten - check! Yay, idag var vi och signade kontraktet!
Boka hantverkare - check! Måste bara bestämma mig om färgerna i alla rummen
Ordna förskoleplats - check! Idag fick vi besked om att både Elion och William kom in på förskolan som vi sökte till! 
 

Sedan är det alla inköp som måste göras, ny soffa, hallmöbler, byråar och så måste vi skissa upp vår klädkammare och hur vi ska platsbygga pojkarnas garderober. Sedan är det bara att invänta till tillträdet. 
Precis såhär känner jag mig just nu!
 

Mot nya mål

Sedan jag började med preventivmedel igen har jag gått upp i vikt och nu måste jag göra någonting åt det. Det är så tråkigt när kläderna inte sitter lika snyggt längre och jag bara känner mig slapp. Läste ett inlägg från Mammafitness (Olga Rönnbergs sida) och blev så peppad. Det var längesen jag kände mig så peppad. 

Nu har jag satt upp ett extra instagramkonto, där jag dokumenterar min resa mot nya mål. Jag vill ha en fastare och starkare kropp! Nu har jag bestämt mig och jag hoppas det håller hela vägen. 

Nej, jag kommer inte banta, leva på sallad, gå på dieter, springa massa mil. Jag ska styrketräna och bryta mina dåliga vanor, det vill säga sluta äta en chipspåse varje gång jag ska se på en film eller äta glass bara för att det är mysigt. Det där med att äta med känslor måste jag sluta med! 

Jag kommer äta sötsaker, för jag kommer inte kunna leva ett liv utan det. Däremot behöver jag inte äta det så fort tillfälle ges, vilket i princip skulle kunna vara varje dag. Jag tror alltså på lägre sockerintag!

Nu har jag tränat varannan dag i en månad och jag känner mig redan starkare och kläderna sitter lite bättre. Jag har börjat lära mig om hur mycket just MIN kropp behöver. Jag äter tydligen för lite proteiner och då tycker jag ändå att jag äter massor. Nu lär jag mig mer och mer om proteinkällor, fettkällor och hur olika hormonsättningar påverkar kroppen osv. Väldigt intressant!

Min svåraste utmaning just nu är faktiskt de senaste dagarna. Mensveckan, då jag bara vill ha allt skräp jag kan hitta. Jag har låtit bli utan att det har varit superjobbigt, men däremot har jag ätit ute lite för mycket sista veckan. Om det ska vara hållbart, måste jag få äta. Säger som Olga, äter 90/10 =) 

Så kosten har faktiskt varit bra den största delen av tiden och jag har inte slarvat med träningen. Nu när jag har dragit ut en tand, får jag inte träna de första dagarna och jag har redan abstinens!!! 

Målet är som sagt att bli stark och forma kroppen! På köpet får jag alltså en snyggare kropp och några centimter bort här och där! Vikten är inte viktig, så länge kläderna sitter som jag vill och att jag orkar min vardag. Längtar till en bättre hållning, bara en sån sak =)
 
 
 Jag började med lätta vikter och har efter en månad klarat av tyngre vikter, så det går framtå =)

Lampor

Nu vill jag ha en ny lampa i vårt nya vardagsrum. Den vi har nu passade perfekt i vår förra lägenhet, mindre bra i vår nuvarande. Gillar den dock, men den får inte följa med till nästa vardagsrum. Eventuellt behåller jag den till något annat rum "tillsvidare". För den är ju fortfarande väldigt fin!

Tycker att de här är väldigt snygga och kommer passa in i den inredning som jag har berättat om. Inte lika klassiska och lite av en trend just nu, men någongång måste vi sluta tänka så förbannat praktiskt hela tiden. Allt måste inte hålla i en evighet. Jag har dessutom en tendens att "hålla fast" vid saker typ för alltid. Det är bara saker, materialla ting och jag måste sluta med det där. 

Minns förr i tiden, om det skulle brinna, så skulle jag rädda mina kläder i garderoben =) Förutsatt att inga människor var i fara. Numera är det mina hårddiskar jag skulle rädda i första hand! <3