Underbart väder

Efter jobbet strosade jag och Prinsen på stan! Det är skönt att butikerna stänger senare här, så man hinner shoppa lite efter jobbet =) Vi åt middag på en mysig restaurang och sedan åkte vi hem. Det har verkligen varit superbra väder idag! Ser fram emot helgen och hoppas på att vädret är på topp även då. Mina Änglar kommer å hälsar på ju! Åh, längtar massor!!!

Nu står min kära Prins och gör matlåda till mig. Jag är såå stolt över mig själv. JAG har nämligen haft med mig matlådor nästan varje dag till jobbet! Det är bara fredagar jag äter ute. Däremot har jag blivit något sämre på det, senastse två veckorna! Det är fint väder, vi äter gärna ute och då orkar man inte åka hem bara för att göra mat. Idag var Prinsen väldigt snäll som orkade göra mat till mig =)

Snart är det dock fredag, då är det lunch ute igen och snart får jag rikskuponger, vilket betyder att det inte kommer bli lika dyrt i längden =)

Nu ska jag titta på "So you think you can dance"... Vi hörs! P U S S & K R A M

Midsommarminnen
Privatflyg

Åh vad jag har haft det roligt! Åkte till Åland på torsdagen och umgicks med grabbarna! Sedan blev det midsommarfirande på fredagen och fest på lördagen. Har haft så himla roligt. Nu är vi hemma i Sverige igen. Vi fick åka privatflyg hem! Det var väldigt mysigt, även om jag blev lite åksjuk mot slutet. Tjänade massa tid på att flyga, istället för att åka buss och färja. Nu är jag väldigt trött och ska vila massor. Imorgon är det ju dags för jobb igen =) P U S S P U S S