S O M M A R U T M A N I N G

Jag blev utmanad av söta Emma och självklart är jag på =)


Sminklook i sommar?
Solpuder funkar alltid! Annars är jag kär i min Soft light från Smashbox tillsammans med rosa rouge och läppglans i ljusa toner.

Nån bronzer?
"Fusion Soft Light" i färgen Starburst är min absoluta favorit. På plats nummer två är "Too Faced California In A Compact" i färgen Beach Bunny

Bästa knepet för sommar makeupen?
Håller med Emma om att vattenfast mascara är bästa vännen. Sedan klarar jag mig inte utan min facemist - antingen Kanebos eller Make Up Stores. Riktigt svalkande och så blir man fräsch på några sekunder.

Mer knep?
Överdosera in fuktkräm! Blotting paper kan vara en räddning när man är varm och svettig.

Bästa köpet inför sommaren?
SOLSKYDD! Till kroppen, ansiktet, håret - överallt!!! Återigen facemist!

Sämsta köpet? Foundation, smälter i solen och inte alls bra att ha när man vistas mycket i solen. Om man ändå vill ha foundation, välj den med spf. Undvik det mesta i krämform, exempelvis cremerouge... tycker att det blir mest kladdigt i värmen. Satsa hellre på lite solpuder, lite rouge och se naturlig bronsig ut =)


Jag väljer att tagga Suze och Maria till att svara på denna lilla quiz =) Självklart får alla som vill oxå svara på denna quiz =)
Too Faced - California in a compact

Flingsalt

Just nu är jag beroende av flingsalt; jag äter det till allt! Det är verkligen så himla gott och passar ju verkligen till allt. Jag gillar inte ens salt i vanliga fall, men det är nåt speciellt när man får flingsaltet på tungan och det blir liksom kontraster när man äter! Yummie!!! Fick det här fina saltet från min älskade Mela! =)

Legendarisk Midsommar

Igårkväll kom vi hem, efter att ha varit borta på en supergreat midsommar! Vi var tio stycken som firade midsommar i år! Var på Åland i år igen. Vår vän Andreas föräldrar har ju en sommarstuga där, precis ute vid vattnet. De har byggt till en inglasad altan till bastun och där hängde vi hela helgen. Vi åkte till Åland redan i torsdags och så ut till stugen på midsommarafton. Vi hade perferkt väder hela helgen och lite brun blev man faktiskt =)

Är fortfarande väldigt trött, fast vi kom hem skapligt tidigt igårkväll. Ingen av oss har sovit särskilt mycket de här dagarna! Kul har det varit i alla fall, så det var värt det! Hoppas ni hade en minst lika underbar midsommar. Imorgon väntar jobbet igen, är nämligen ledig idag oxå =) Dock jobbar jag bara två veckor till, sedan är det äntligen semester! Mycket att se fram emot; vi ska på bröllop, fira vår bröllopsdag, hälsa på släkt & vänner och bara uppleva massa roligt jag och min Prins!! Great great!

P U S S P U S S