S O M M A R U T M A N I N G

Jag blev utmanad av söta Emma och självklart är jag på =)


Sminklook i sommar?
Solpuder funkar alltid! Annars är jag kär i min Soft light från Smashbox tillsammans med rosa rouge och läppglans i ljusa toner.

Nån bronzer?
"Fusion Soft Light" i färgen Starburst är min absoluta favorit. På plats nummer två är "Too Faced California In A Compact" i färgen Beach Bunny

Bästa knepet för sommar makeupen?
Håller med Emma om att vattenfast mascara är bästa vännen. Sedan klarar jag mig inte utan min facemist - antingen Kanebos eller Make Up Stores. Riktigt svalkande och så blir man fräsch på några sekunder.

Mer knep?
Överdosera in fuktkräm! Blotting paper kan vara en räddning när man är varm och svettig.

Bästa köpet inför sommaren?
SOLSKYDD! Till kroppen, ansiktet, håret - överallt!!! Återigen facemist!

Sämsta köpet? Foundation, smälter i solen och inte alls bra att ha när man vistas mycket i solen. Om man ändå vill ha foundation, välj den med spf. Undvik det mesta i krämform, exempelvis cremerouge... tycker att det blir mest kladdigt i värmen. Satsa hellre på lite solpuder, lite rouge och se naturlig bronsig ut =)


Jag väljer att tagga Suze och Maria till att svara på denna lilla quiz =) Självklart får alla som vill oxå svara på denna quiz =)




Too Faced - California in a compact

Jakob:

Bara jag som läste sopluder istället för solpuder. Underligt att de aldrig får en proper recension. Kan du inte göra en sån istället? :)

Kommentera inlägget här: