Great great day!

Har varit ledig idag och haft en underbar dag! Kramats med mina fina kollegor på Odenplanskontoret, shoppat och verkligen haft en fantastiskt bra dag =) Veckan har verkligen börjat helt underbart och snart kommer Mela hit =) YAY!!!!

Sugen på ny frisyr

För några månader sedan var jag så modig som klippte av nästan två decimeter av mitt hår. Nu tycker jag att det är mest jobbigt med att ha en mellanlängd. Trivs till och från med den här längden. Känns som om det inte riktigt går att göra nåt med den här längden. Ska jag våga klippa mig igen eller ska jag spara ut det? Beslutsångest!

Grattis på mig!

Firat min födelsedag med mina nära och kära! Haft en riktigt bra födelsedagsvecka. Känns bra att fylla 30 år, bara lite ovant =) Har faktiskt inte önskat mig något i år. Är bara väldigt glad att jag kommer få ha en supermysig sommar. Har varit helt fantastiskt hittills, för att jag har fått träffa några av mina underbara vänner som jag saknar varje dag. Helgen efter midsommar kommer äntligen Mela till oss! Längtar såååå mycket!! Åh vad jag ska krama henne!!!

Snart går jag på semester. Bara fem arbetsdagar kvar! Yay!