Ikväll ska jag se Agnes


Underbara människa... henne ska jag se ikväll =) Vi ska åka till Norrköping och äta middag och sen blir det Agnes på stora scenen =) Weeeeeeeee!!!!

80 dagar kvar =)

Tänk vad tiden går fort... om fem dagar så är det 2,5 månad kvar till bröllopet! Jag kan knappt förstå det här... Tänker på en annan blivande brud Johanna. Hon ska gifta sig om bara några dagar. Hur coolt är inte det?! Undrar hur det känns, att veta att det bara är några dagar kvar tills man ska gifta sig???

Idag ska det bli lite mer bröllopspyssel =)  Ska fundera mera på bordsdukningen. Har inte tänkt så mycket på detaljerna kring vilka blomarrangemang vi vill ha. Har bokat in ett möte med floristen och då är det ju bra att ha några idéer i alla fall. Sen måste vi oxå komma fram till vilken låt vi ska ha till utgångsmarschen. Har ni några bra tips??

Träffade Vännen

Idag är jag glad... har träffat min vän idag! =) Åt lunch och sen satte oss på Coffe House... Ja, eftersom Vännen är väldigt upptagen, vet jag inte ens om han hinner att fylla år, så han fick en tidig födelsedagspresent från mig. Han älskar Lejon, så han ska få träffa de stora katterna i Lejonkulan!

Sessan är glad idag, även om hon är väldigt trött. Är så less på pollensäsongen, fast den typ började nyligen. Jag mår jättedåligt fysiskt... medinen hjälper inte! Har jättesvårt att andas emellanåt och det är inte roligt alls... Nåja, jag är glad i alla fall! Nu ska jag fortsätta med plugget tills Prinsen kommer hem efter fotbollen =)

P U S S P U S S
Kategori: