Tröttast i stan

Har packat upp tjugotals kartonger med kläder idag! Jobbat hela dagen, plus att jag stannade en timme extra för att fixa skyltfönstret! Nu är jag supertrött. Har precis bytt sängkläder, dammsugit och skurat. Nu väntar jag på att få hänga upp min tvätt!

Ja, när jag ändå är igång... varför inte göra allt på en gång. Min Prins är ändå inte hemma ikväll =(

Är det bara jag som har en tråkig fredagskväll??
Kategori:

Fika-maraton

Kom hem rätt sent igår och var jättetrött! Blev inget bloggandet. Jag var på fika-maraton igår! När jag ändå är ledig kan jag ju passa på att träffa alla vänner! Jobbar ju hela fredag och lördag nu!

12.30 lunch med Nina
15.00 fika med Emelie
18.00 fika + äta pizzabröd med Jakob

Fastnade med Jakob i många timmar med att komma på substantiv som börjar på bokstavenB! Helt sjukt, nu tänker jag bara på ord som börjar på B. Ja, det är ju oxå tidsfördriv, tänker ni, men fan va roligt vi hade =)

Nu ska jag till jobbet! Vi hörs ikväll då! PUSS

Dagens Outfit

image911Ska snart iväg och luncha med Nina och sedan fika med Emelie! Det är jättefint väder, så jag ska nog ha något vårigt på mig! Glömde visa gårdagens outfit igår, den var verkligen nice =) Får ta igen det nästan gång jag har det på mig!

Idag ska jag i alla fall  ha min gråa långa "stora" kofta från H&M. Kan ju ta en snabb bild, när jag ändå igång...  Å så har jag min nya ögonskugga jag köpte igår på Make Up Store! Amazonas heter färgen! Den är grönmetallic skimmrande. Svårt att ta bild på det, men det är faktiskt supersnyggt! (Klicka på den lilla bilden så blir den större)...


Hmm.... jag ser inte alltför glad ut idag! Men det är jag =)=)

Kategori: