WOW! Älsklingen kan sitta!!

Idag är det en stor dag! Fram med mobilkameran!! Elion har lärt sig sitta helt själv idag. Han sitter inga långa stunder, men upp till några minuter kan han sitta helt själv utan stöd! Jag är sååå stolt!!! 
 
 

Första morsdag!

I söndags blev jag firad på min allra första morsdag! Det var väldigt mysigt att bli firad. Det hände något speciellt just den dagen. Elion brukar älska att hälsa på andra människor och har inga problem att vara i någon annans famn än min och Prinsens men just denna dagen var det annorlunda. Vi var hos min svägerska och hennes familj. Så fort Elion träffade dem, vände han sig mot mig och kramade om mig hårt, samtidigt som han borrade in huvudet hos mig. Då kände jag extra mycket att han förstod vem jag var. Det är ju jag som är mamma <3 Han ville sedan vara hos mig ganska länge, men till slut kunde jag sätta honom i soffan bredvid mig. Mammas Älskling!! 
 

Underbara STOKKE-stol

Åh, jag är helt kär i Stokke-stolen (tripp trapp), men tror faktiskt att vår lilla Sötnos älskar den ännu mer. Den är supersnygg! Som vi har väntat, i flera veckor! Valde det vita babysetet till, för att bryta av lite och idag köpte vi den efterlängtade dynan. Den hade precis kommit in till Babyproffsen. När vi ändå var inne på babyproffsen inhandlades massa roliga saker. Matburkar, nappflaskor, haklappar... Vår Plutt har ju börjat äta lite mat nu =)
 
Nu sitter han med oss vid matbordet och tycker att det är superroligt! Synd att vi inte fick STOKKE-stolen tidigare. Han har istället suttit i famnen på oss, vilket har varit lite bökigare för oss att äta. Nu sitter han alldeles själv =)