Bättre vanor

Sen jag slutade amma, så blev jag några kilo tyngre. Kläderna sitter sådär och jag känner mig allmänt tung och slapp. Känner inte alls igen mig i min kropp. Nu får det vara nog! Jag måste börja träna. Det finns inga ursäkter. Ja, framför allt måste jag börja tänka på vad jag stoppar i mig. Jag ska börja med bomba min kropp med supernyttigheter och börja äta bättre!. 
 
Igår provade jag Juica (www.juica.se). Ett halvt kilo grönsaker på flaska! Jag kände mig så nyttig =) Funderar på att börja en endagskur. Finns en som heter mjukstart, innehållandes sex flaskor med olika nyttigheter. Man får ett schema om när man ska dricka dessa. Sex flaskor och 500cl i varje flaska. Känner att det skulle vara en bra "detoxkur", men är lite osäker på det där med hur det kommer att smaka. Den jag drack var ju inte äcklig, men ändå inte det godaste jag visste. Kan nog bero på att jag inte gillar selleri eller ingefära. Fast en dag, borde jag inte kunna klara mig? Eller har ni några andra bra detoxtips? Jag är inte mycket för måltidsersättningar eller nåt sånt. Jag tror inte att det kommer att fungera i längden om man slutar äta. Så jag håller på att lägga om min kost istället, men känner att jag behöver att kroppen skulle behöva en vitaminboost av nåt slag... hm...
 
 
 

Tiden går...

... alldeles för fort! Vi är snart inne i februari! Vart tog januari vägen? Nåväl, då blir det i alla fall vår snart om det går inte den här takten. Just nu längtar jag till värmen. Är så trött på vinterkläder. 

Hoppas det nya året har börjat bra för er! Vi har haft det helt ok! Mest tagit det lugnt. Barnen har varit sjuka, men vi är nu fit for fight igen. Elion ska börja på stora avdelningen nu i vår. Han har sedan förra året varit på stora avdelningen tillsammans med några andra, några gånger i veckan, för att lära känna de nya pedagogerna, lära sig deras rutiner osv. Så när han är redo och klar, så kommer han att byta avdelning. Tycker att det är jätteskönt att de successivt får vänja sig vid det nya. Så att man inte bara byter direkt man fyller 3 år. 
 
Det går bra på jobbet. Jag kom tillbaka den 11 januari, så jag har bara jobbat en vecka. Det känns bra att gå till jobbet och det är så mysigt att komma hem på dagarna. 

Jag ser fram emot ett fantastiskt 2016. Jag hoppas att jag hinner träffa mina vänner mycket mer, bland annat att åka till Kalmar oftare och även en tripp till Barcelona där en vän bor. Har lite andra projekt på gång, så får vi se vart de landar osv. Just nu känns allt bara väldigt bra! 
 
Nu ska jag se Heroes Reborn. Ligger efter, I know, men barnen vill ju inte sova.... Får passa på nu! Ska gå och lägga mig tidigt imorgon också, för imorgon måste jag vara pigg och glad! Berättar mer i veckan =)

Kram kram