Vi har fått nycklarna!!

Vilken härlig dag! Klockan 9 hade vi tillträde och klockan 10 kunde vi äntligen få komma in i vårt hus! Vilken känsla! Har varit så rädd att magkänslan inte fanns där längre, men det gjorde det ju!! Vi mötte upp våra kära hantverkare och gick igenom allt som ska fixas. Det ska målas om precis hela huset, då vi verkligen inte gillar den Stockholmsvita färgen. Nu ska det bli vittvitt med några fondväggar. 

Det ska platsbygga garderober och köksskåpen ska byggas ut osv. Det kommer bli kanonbra. Finns så mycket vi skulle vilja göra, men måste bo in oss lite. Förvaring var det viktigaste att vi fick gjort innan. Just nu är vår klädkammare bara ett tomt rum, likaså i barnens garderober. Finns inga hyllor eller nåt. 

Vi har nu i princip rensat ut hela vårt vindsförråd! Så skönt att det är fixat och så kommer i vi under varje helg flytta lite åt gången, för att slippa ta hela lasset på den riktiga flyttdagen. Vi kommer inte ha flyttfirma, för att det blev alldeles för dyrt utan rutavdraget. 

Nu är vi trötta, efter all flytt. Vi hann dessutom till MIO för att köpa en våningssäng, med madrasser och allt, till barnen!

Nu längtar jag tills vi kan bo där hela familjen =)
 
 
 
 

K A L L T

Det börjar bli riktigt kallt! Vilken tur att jag har köpt mig en mössa! =) Förra veckan hittade jag två jättefina kashmirhalsdukar. Den ena är marinblå, så himla härlig färg! 

Har även investerat mig i ett par UGGS och en ny kappa! Det blev ingen rosa kappa. Ingen av de jag hade beställt satt som jag ville. Den från Day var ju otroligt snygg, men var så extrem opraktiskt. Det här med oversize och knyta med band blir lite meckigt. Jag gillar hellre att ha min kappa öppen. Ska se om jag får till en bra bild på den, då färgen är väldigt svår att få bra på bild. Nu känner mig i alla fall redo inför hösten! =)

 
 
 

Busnel Sample Sale

Idag drog jag med en kollega till Busnels Sample Sale från bland annat AW17! Oj, va mycket de hade. Önskade att vi kunde gå dit tidigare då de öppnade redan vid klockan 8. Vi var där strax innan 12. 

Det fanns väldigt mycket kvar och även bra med storlekar, men jag lyckades inte hitta något kofta. Jag vill ju så gärna ha en marinblå, en i offwhite eventuellt till våren kommer jag säkert vilja ha en i rosa =) Jag provade några korta modeller som jag tyckte var snygga, men de passade tyvärr inte. Min kollega hittade i alla fall en kofta och en klänning! Lucky her!

Precis på väg ut hittade jag en mössa. Blev så kär i den! Jag äger ingen mössa, men känner varje år att det hade varit skönt att ha en. Den var i en såndär härlig ljusblå färg som jag älskar och så var den i kashmir som är det bästa jag vet. Slog till direkt =)
 
En som jobbade där hade en sjukt snygg tröja och den var ju slut förstås. Nu har jag hittat den på nätet. Ingen rabatt dock, men klickade hem den ändå. Hoppas den sitter!! =)
 
Framsida
 
Baksida =)