Förskoleklass

Min stora kille har sedan i måndags börjat förskoleklass och dessutom på en helt ny skola. Elion hann gå en termin på den nya förskolan efter flytten och nu ska han börja på en annan skola, vilket är väldigt stor omställning för honom. 

Vi har förberett så gott vi har kunnat och vi har ju ändå gått förbi den nya skolan varje dag vi går hem från förskolan. Elion har verkligen sett fram emot det här och tyckt att det skulle bli väldigt spännande. Det har gått väldigt bra och han har redan hittat kompisar och tycker att det är jätteroligt =) 
 
För mitt mammahjärta är det nästan lite jobbigt att se honom bli stor. Att se honom så självständig redan. Han pratar så vuxet ibland och vissa dagar är han som en tonåring =) Älskade Elion <3
 
 

Vår klädkammare har blivit höstmysig

Tänk vad smådetaljer kan få ett rum att glittra. Älskar vår lilla puff. Den är precis lagom stor och är inte i vägen. Jag valde (väldigt otippad) en vinröd. Tyckte att den skulle ge en varm känsla som matchade snyggt till den gråa väggfärgen samt mässingdetaljerna. En blå puff blev för kallt och en rosa, blev nästan lite för mycket. Allt annat i vårt sovrum har ju gammelrosa som accent. Tycker att vinrött passade så fint ihop med det rosa, bröt av verkligen på ett snyggt sätt. 
 
Nu ska jag försöka hitta nya förvaringsboxar och byta ut de rosa som jag har. Älskar ju rosa, men börjar tröttna på att det är så svårmatchat. Nu är ju inte klädkammaren bara min, utan jag och min Prins delar ju på den Vill ha något som vi båda gillar.

Sedan ska jag hitta ett sånt där elementskydd, då jag tycker att elementet är rätt fult sådär synligt. Kliar riktigt i mina fingrar det här med att inreda inför hösten och vintern i hela huset. 
 
 

Sneak peak i min höstgarderob

Nu längtar jag verkligen till det härliga krispiga höstvädret. Ser verkligen fram emot att få bära alla fina höstplagg jag har köpt. Är så himla nöjd! Inte ett enda impulsköp, utan väldigt genomtänkt och funkar i alla lägen. Försöker vekligen på det här med kapselgarderob och hittills känns det som om jag är på god väg. 

Har rensat ut så mycket kläder som inte ger mig den där härliga känslan! Hade alldeles för mycket kläder som bara hängde i garderoben, men gav mig ingen glädje. Det är nog för att det är plagg har jag gillat, eller bara har svårt att göra mig av med. Nu så! =) Mycket luftigare nu, 
 
Tänkte att jag ska skulle visa mina absoluta favoriter till hösten! =) L Ä N G T A R ! ! !