Sessan - Dagen Efter

Mår faktiskt helt ok idag! Har trots allt inte festat sen "Pretty in Pink". Förfesten var supernice, som vanligt. Vi gick ut lagom vid halv tolv och beställde in en flaska bubblor och en massa massa drinkar. Jag och Mela blev jagade hela kvällen av underliga sällskap. "Kvällen" avslutades med pizza. I alla fall de andra, jag var inte sugen! Kom hem halv fyra och var säkerligen inte poppis hos grannarna.

Nu ska jag inte dricka på ett tag igen! Nu var ju Hultsfred här, får göra ett undantag! Annars har jag faktiskt varit jätteduktig som har låtit blå alkoholen, vilket jag nu ska fortsätt med.


Heeelg!!!

Längtar till ikväll, för då blir det party party med älsklingen Mela tillsammans med Marcus och Tobbe. Ska bli jätteroligt. Hoppas inte Tobbe har med sig Tequila. Har försupit mig på det i mina gamla dagar, så jag mår illa så fort jag ser flaskan...

Nu ska jag plocka undan lite här hemma.... Sen ska jag hoppa in i duschen! Jag insåg att jag bara har en massa fina klänningar, men inga som jag typ kan festa i. Har inte köpt partyplagg på hundra år!!! 

Åhhhh, vad ska jag ha på mig ikväll?????!!!!

Klicka hem?


Blir så trött på att jaga brudskor just nu, men hittade de här läckra skorna på Nelly.se... vad säger ni? Ska jag klicka hem eller ska jag vänta tills det kommer några svarta (om de nu finns)?
Kategori: