Måndagskul

Kom på att jag glömde skriva om förra måndagens måndagskul! Vi åt en mindre glammig middag och sen gick vi på skattjakt. Ska berätta mera om min skattjakt en annan gång, men nu har jag i alla fall fått min skatt =)

Det kommer inte bli någon måndagskul på sex veckor nu. Nina ska åka till Norge och då blir det måndagspaus istället. Men vi har stora planer för höstens måndagskul.... ska bli jätteskoj =)

Nu är jag trött och ska sova. Imorgon blir det uppdatering om bröllopet som jag var på igår. Det var riktigt mysigt =)

PS. Bilden är från Stockholmsresan. Tog inga bilder idag, men ville iaf ha en bild på mig och Nina =)

Känslor att dela med mig...

Ikväll ska jag på bröllop... med min bästa vän. Jag har sett fram emot det här i flera månader nu. Det är en av hans vänner som ska gifta sig, ingen som jag känner dock =( Jag ska vara hans dejt ikväll.

Han är ingen jag har nämnt speciellt mycket här på bloggen. Dett kan beror på att vi ses väldigt sällan, även om vi bor i samma stad. Det var jättelängesen vi gjorde något riktigt tillsammans, därför ser jag verkligen fram emot bröllopet nu. Självklart har vi träffats och umgåtts, till och med mer regelbundet än vad vi har gjort tidigare. Men varje gång vi ska ses, har det varit såna stressmoment. Han har ofta en tid att passa, oftast någon annanstans att gå. Det gör mig alltid lika ledsen, även om jag inte visar det, för jag förstår ju honom. Om inte annat har han faktiskt tagit sig tid, de gångerna även om vi bara kan ses i 2 timmar. Sessan blir glad då!

Nu ska jag göra äta lite, göra mig i ordning och väntar på att han ska komma och hämta mig för att åka! =)=)

Wiiiii!!!

Förlåt att jag är kass på att uppdatera, men jag har varit i Flen och då blir det oftast sämre uppdatering. Det händer inte så mycket i Flen... förutom att jag bara äter och sover där! =)

Har varit lite halvt om halvt nedstämd idag, men blev mycket gladare nu när min Prins och jag har köpt en Wiiiiiii....  Det är sååå roligt, ni som inte har testat får göra det snart!!