Fiberwig

Kunde inte låta bli att falla för all reklam och köpte hem fiberwig-mascaran. Trodde först allting bara vara en myt om att det är fibrer som ska bygga upp fransar. Det är faktiskt sant! Helt otroligt hur den kan bygga upp varje frans så att det blir längre. Min absoluta favorit just nu. Har aldrig hittat någon mascara som funkar på mina fjuttiga fransar, plus att många mascaror irriterar mina ögon. Just nu är jag helt kär i min fiberwig som är både snäll mot mina ögon och gör mina fransar längre =)

Honey - Jessica Alba

Efter att ha sett en hemsk film, behövde jag nåt annat att tänka på. Bloggade till och med om den nyss, men tog bort inlägget, för att bespara er den jobbiga känslan om ni skulle få för er att se filmen. Behövde verklilgen nåt positivt efter det här och vad passar bättre med dans och musik! GLÄDJE! Har nu fått hem filmen Honey med Jessica Alba. Hon är bara så himla vacker och snygg i filmen! Nu äntligen är DVD:n min =) Så den ska jag få mig få bättre tankar =)

Seg söndag

Ska snart laga mat åt oss =) Prinsen är äntligen hemma! Har saknat honom massor!!! Vilken söndag, varit hur seg som helst! Så idag har det blivit min vilodag... men the hard work börjar imorgon igen.

Håller by the way fila på min nya header! Har bestämt mig för att det inte blir några bröllopsbilder även om jag älskar dem och de är väldigt aktuella så att säga. Har haft kontakt med min gamla fotograf och inom kort ska jag väl få tid till att ta nya läckra bilder till bloggen. Nytt liv - nya bilder! Så just nu har jag INGA bilder förutom från bröllopet. Så jag får dras med min gamla header ett tag till. Det är väl ändå innehållet som räknas, tihi?!

Nu ska jag laga mat, är jättehungrig! Suze, du är fan mig bäst just nu! Jag följer dina recept som en slav, hahahaha....

P U S S & K R A M