Anonymt Sms

image571Fick ett underligt sms idag. Det stod såhär "Hej hej, grannen här. Är du hemma? Skulle vilja ha lite hjälp av fylla på olja i vedklyven, ja bjuder på en öl".

Då svarade jag med att det var fel person, men då fick jag ett till mess där personen frågade mig vad jag hette. Jag svarade med Sessan och frågade vad han hette och han sa att han hette Dan. Tyvärr känner jag ingen Dan, förutom Dan från Paradise Hotel... och personen säger att han var den Dan, men med helt fel efternamn. Slutligen bad han mig skicka mms och grejjer... vilken människa! FYYY!

Jobbmöte och RixFm

Idag har jag haft jobbmöte efter en lååång dag på jobbet. Mela är här med Frida, de är på Rix FM-festival just nu. Tyvärr så tog allting så lång tid på jobbmötet och så var jag ju tvungen att äta när jag kom hem. Blev ingen festival för mig ikväll =( Menjag hade roligt med alla på jobbet och så kommer jag ha roligt med Mela imorgonkväll! Ser fram emot fredagen =)

Nu ska jag blåsa mitt hår...

Åh, idag är jag ledig!

Va skönt det är att få sova ut för en gångs skull. Har sovit så dåligt på sista tiden. Snart ska jag träna och sen ska jag ner till stan. Senare ikväll kommer Melaaaa! Synd att Meryem är kvar i Strängnäs, men hon skulle ju fira sin brors 20årsdag...

Puss Puss, träningen väntar....