Välkommen vecka 32

Igår gick vi in i vecka 32! Gah, tiden går väldigt fort. Om sju veckor kommer Mini! Vi har nämligen fått ett datum på vårt planerade kejsarsnitt. Ja, det blir kejsarsnitt även den här gången, men som sagt är den här gången planerad. Förra gången slutade det med akut kejsarsnitt och det var lite turbulent, men allt gick jättebra! Jag hade inte ens ont efteråt. Bara lite stram och lite öm när Elion sparkade på mig, hehe...
 
Jag känner mig fortfarande väldigt smidig, men måste ständigt röra på mig och byta ställning. LIgger eller sitter jag för länge på samma sätt, så blir jag jättestel och får lite ont här och var. 

Jag gillar verkligen inte mat. Har verkligen jättesvårt att äta. Många har påpekat att jag bara pillar i min mat. Jag äter ungefär lika stora portioner som Elions. Däremot är jag väldigt sugen på glass! Mumma! Det bästa jag vet just nu. 
 
Jag har fortfarande väldigt svårt att greppa det här med att vi ska ha en bebis. Undrar hur mycket av det Elion förstår. Undrar hur han kommer reagera när vi kommer hem med en liten människa som också ska ha min uppmärksamhet. Undrar om Mini kommer att vara lika snäll som Elion. Ja, om ca sju veckor kommer vi få veta =)

Det mesta är klart inför förlossningen. Vi ska bara tvätta alla bebiskläder, köpa blöjor och packa BB-väskan. Barnvagn och ny spjälsäng var det enda vi behövde komplettera med =) 
 
Åh, Mini! Vi är så nyfiken på dig! =) 
 
 

Leksaksspis

En sånhär har fick Elion av oss =) Väldigt lik vår spis faktiskt =) Finns på babyland.se
 
 

18-månaderskontroll

Om tio dagar blir vår Plutt 1,5 år och idag har han varit på 18-månaderskontroll. Han klarade alla tester och var inte alls jätteledsen när han fick sin vaccination. Mamma stoltis!
 
Sötnosen är så himla duktig och han kan verkligen mycket nu. Ibland blir jag helt fascinerad över hur mycket han kan, som han egentligen inte borde kunna än. Han fick ett 25-bitarspussel i julklapp, från 3 år och han kan redan pussla ihop 15-20 bitar helt själv utan hjälp! Knoppussel tycker han är ganska tråkigt just nu. 

Vi har insett att han verkligen älskar att bygga ihop saker. Duplo är ju fantastiskt roligt, likaså BRIO-tågen. Han sätter ihop rälsen själv och så leker han med sina små tåg till. Däremot tycker han att klossar är rätt tråkigt. Det enda han gör med dem, är att hälla ut alla klossar ur sin låda och sedan lägga tillbaka allt i lådan igen. 
 
Idag fick vi hem spisen som vi har beställt. Tänkte att det skulle vara en rolig grej! Han älskade att bygga ihop den, tillsammans med sin pappa och när den var färdigbyggd så lekte han jättelänge med den. Så det blev en hit! Kanske han i framtiden låter mig laga mat i fred, hehe...
 
 Hinner inte alltid ta fram systemkameran för att ta några bättre bilder. Mobilen får duga, även om det är väldigt svårt att fånga Plutten på bild just nu. Han vill ju aldrig vara still =)
 
Kategori: Elion, Min vardag; Taggar: leksaker, barn, bebis, spis, mat, matlagning, spis,, micki;