Nya tapeter

Vill så gärna tapetsera! Jag älskar verkligen bredrandigt. Vill ha randigt i Elions rum, vårt rum, vår hall, vårt sovrum. Insåg att det kan bli lite för randigt, hehe. Vilket rum ska det bli?? Gillar den här blåvitrandiga och skulle passa så fint i Elions rum eller kanske i vår hall? 
 
 
 
Gillar även denna, kanske i vårt sovrum, eller kanske den i hallen istället? Gillar även gråvitrandigt... hittade en jättesnygg från Laura Ashley. Hm, så svårt... 
 
 
OBS! Bilderna är lånade, minns dock inte var... 
 

Stolsdyna

Har klickat hem en stolsdyna till Elion. Hemma hos mormor och morfar, farmor, svägerska har de IKEAS barnstol. Tror att den heter Antilop. Även på de flesta restaurangerna har de en sån. Eftersom vår lille plutt är fortfarande lite liten för den stolen. Han fyller inte riktigt ut den och ibland vill han slänga huvudet baket, så slår han ju i huvudstödet. Tycker att det är helt klart att han ska få sitta mjukt. 
 
Det blev en stolsdyna från ett av våra favoritmärken Färg & Form. Vi har en hel del sängkläder från just det märket och är hur nöjda som helst. Kör på moln-temat igen. Denna gång blev det blått med vita moln. 
 
 

Boxhysteri

Jag älskar fina och snygga boxar. Vet inte alltid vad jag ska ha dem till, men det är ju så snyggt att bara ha dem framme som en inredningsdetalj. Köpte några runda boxar, ljusblåa med vita små prickar på, för att ha som förvaring till skötbordet. Perfekt att ha småsaker i, såsom nappar, tops, salvor med mera. Finns bland annat att köpa på hemlängtan.se, houseofhedda.se. Jag köpte mina på hemlängtan.se. Där kunde jag köpa i styckvis. Köpte fyra stycken av de minsta, istället för att köpa tre-pack med tre olika storlekar. 
 
 
 
 
På bland annat babyshop.se hittar ni även dessa fina runda boxar. De är väldigt snygga och kvaliteten var faktiskt över förväntan, trots det låga priset. Endast 179 för alla tre!